FH4 vs FH5 Düşünceleriniz

Yazıyı ben yazmışım da haberim yokmuş gibi hissettim. Her söylediğinize katılıyorum. Ranked modu olmaması beni de çok üzdü.

Sebep olarak da kaybeden insanların kendini kötü hissetmesi gösterilmesi gerçekten gülünç bir durum. Adı üstünde "rekabet" modu. Oyunun ilerleyen kısımlarında belki geri getirirler bilemiyorum. Sonuçta uzun soluklu bir oyun. Yenisi çıkmadan birkaç yıl devam ediyor.
Kesinlikle çok saçma bir sebep. FH4'te de açık yarışlar mevcuttu zaten. İsteyen açığa isteyen ranked yarışlara girsin. Umarım böyle düşünen sadece biz değilizdir de insanlardan tepki gelince oyuna eklerler.

FH5 açıkçası çok hoşuma gittiğini söyleyemem. Oyunun ara yüzü ve araç seçme ekranı, Asphalt 9'un neredeyse aynısı. Bunların yanında oyun özürlü. Sistem gereksinimleri çok saçma. Henüz oynamadım, oynarsam düşüncem değişebilir.

Çok ustası olmadığım ve toplasanız 10-20 saat horizon 4 oynamış olmamdan dolayı benim yorumlarım çok sağlıklı olmayabilir fakat bana genel anlamda çok güzel geldi. Bunun en büyük sebebi harita sanırım, fh4 haritası bana inanılmaz sıkıcı gelmişti. Sanki hayatsız bomboş düz bi yolda gidiyo gibi hissediyordum ama bunda ağaçlar şehirler bana aşırı güzel geldi. Gamepassle oynadığım için ikisinden birini seçsem 5 i seçerim ama hâli hazırda 4e sahipseniz 5i almaya değmez şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı