Fiat Egea iyi midir?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Bu araba nasıldır? Görselleri aşağıda fiyatı 595 bine kadar indirebilirmiş. (arabadan anlamıyorum)

Dosya Ekleri

• IMG-20241231-WA0001.jpg
    IMG-20241231-WA0001.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
1.4'ler gitmiyor lakin bu alınmaz anlamına gelmiyor. Genel olarak satışı kolay parçası ucuz kendisi uygun vs. Arti yönleri var ama araçtan çok bir beklentiniz olmamasi gerek. Hangi amaçla aldığınıza bağlı.

Egea fiyat performans arabasıdır öncelikle ondan dolayı şirketlerde bol bulunur. 1.4 motorları çok kötü motorun gücü yetmiyor ve çok benzin yakıyor çekmediği için bu fiyat bandına daha eski ama daha kaliteli araçlar bakılabilir. İlla Egea ise 1.3 motorları tercih edilmelidir.

O fiyata sıfır başka seçenek yok. Yani beklentiniz olmasın. Fakat tavsiyem o fiyat bandında veya bir tık daha üstüne 2. el araba bakmanız yönünde. Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 1.4 motor çok sıkıntı.

Easy Plus donanımı bence pek dolu değil Urban donanımı tercih ederim. 1.4 Fire motor da performans beklentin yoksa sadece A noktasından B noktasına gideceksen yeterli olur. Onların haricinde fiyatı iyi yürütme maliyetleri ucuz ekonomik güzel bir araçtır Egea.

Ne beklediğinize bağlı hocam. Ayağımı yerden kessin beni otobüs derdinden kurtarsın diyorsanız bakılabilir. Ama performans ve konfor beklentinizin olmaması lazım bu model Egea'da.

O fiyata sıfır başka seçenek yok. Yani beklentiniz olmasın. Fakat tavsiyem o fiyat bandında veya bir tık daha üstüne 2. el araba bakmanız yönünde. Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 1.4 motor çok sıkıntı.
Bu araçta 0 değil

Easy Plus donanımı bence pek dolu değil Urban donanımı tercih ederim. 1.4 Fire motor da performans beklentin yoksa sadece A noktasından B noktasına gideceksen yeterli olur. Onların haricinde fiyatı iyi yürütme maliyetleri ucuz ekonomik güzel bir araçtır Egea.
Ekonımik dediğin araç 11 litre altına inmiyor 5.30 la 6-7 görüyorum

İyi değil konfor 0 zaten araba 1.4 1.3 veya 1.6 olsa neyse, 1.4'ler hiç gitmiyor 160 zor yokuşta bayılıyor makas sollama yapılmıyor.

1.4'ler gitmiyor lakin bu alınmaz anlamına gelmiyor. Genel olarak satışı kolay parçası ucuz kendisi uygun vs. Arti yönleri var ama araçtan çok bir beklentiniz olmamasi gerek. Hangi amaçla aldığınıza bağlı.

Egea fiyat performans arabasıdır öncelikle ondan dolayı şirketlerde bol bulunur. 1.4 motorları çok kötü motorun gücü yetmiyor ve çok benzin yakıyor çekmediği için bu fiyat bandına daha eski ama daha kaliteli araçlar bakılabilir. İlla Egea ise 1.3 motorları tercih edilmelidir.

Ne beklediğinize bağlı hocam. Ayağımı yerden kessin beni otobüs derdinden kurtarsın diyorsanız bakılabilir. Ama performans ve konfor beklentinizin olmaması lazım bu model Egea.

Arkadaşlar İstanbul içinde kullanacağız aile arabası olacak öyle çok hız yapmayacağız. Babam ben falan ise gidip gelmek, arada bir gezmek için bir de yazın Max 2 defa uzak yol (Balıkesir'e gitmek) yapacağım.
Hepiniz kötü demişsiniz. Sizin onerebileceğinız araç var mı? Bütçe 600.000
Kriterler
Sedan
km si düşük olsun
Hasarsız boyasız olsa ( az boyaya kabul)
Park sensörü, kamerası falan olursa da güzel olur.
bu arabanın 1.3 veya 1.6 nin linklerini atabilirmisiniz veya başka arabaların işte olduğum için arastırma yapamıyorum link atarsanız çok güzel olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı