Çok klasik bir aldatıcı tipin var.Gitse bile kalbimde olacak.
Şu an eline farklı bir araba versek 2 gün sonra aynı şeyleri onun için de söyleyeceğini kanıtlayamam ama yemin edebilirim
Çok klasik bir aldatıcı tipin var.Gitse bile kalbimde olacak.
Biri de bana bu arabayı verirse kalbimde olacak.Gitse bile kalbimde olacak.
Resmini eklediğin aracın tasarımını hiç beğenemedim. Tercih etmeyeceğim bir model olurdu.Biri de bana bu arabayı verirse kalbimde olacak.
Eki Görüntüle 987808
Eki Görüntüle 987809
Eki Görüntüle 987810
Tasarım görecelidir ama çok mutluyum ki "klasik modelleri" belirleyenler benim kafamda oluyor hep.Resmini eklediğin aracın tasarımını hiç beğenemedim. Tercih etmeyeceğim bir model olurdu.
Bu araç daha güzel ve daha tarz bir araç. Bu aracı onun yerine tercih ederim.Tasarım görecelidir ama çok mutluyum ki "klasik modelleri" belirleyenler benim kafamda oluyor hep.![]()
Bir tarafta Aston Martin var, diğer tarafta Fiat.Bu araç daha güzel ve daha tarz bir araç.
124 spider efsanesinin yanından DB7 gitsin başka yerde oynasın. 124 spider karşısına geldi zaman ona hürmet etmeli.Bir tarafta Aston Martin var, diğer tarafta Fiat.Şu anda Fiat logosu utançtan düştü bak arabanın üstünden.
![]()
Biri de bana bu arabayı verirse kalbimde olacak.
Arıza çıkaran bir araç değil, fazla yakmaz, kalitesi bana göre çok kötü, donanımı yok denecek kadar az. Ben olsam ikinci el araçlara yönelirdim çünkü o paraya Full paket 6,7 yaşında araba alabilirsiniz.
Dar yerlerde park ederken burnu ve arkası iyi görülemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.