Fiat Uno'nun Sürekli Stop Etmesi

94 model uno 60 s arabam vardı seyir halindeyken stop etti mars var ama araba çalışmadı biraz bekledim yine çalışmadı vurdurarak çalıştı ardından park ettim yine çalışmadı ve arabayı çektik çekerken yolda durduk marsa bastım bu sefer çalıştı eve yakın yerde yine stop etti çalışmadı yorumlarınızı bekliyorum
Aracınız LPG li mi? karbüratörlü ve ilk çalışmayı lpg ile yapıyorsa ise, benzinde çalıştırmayı denediniz mi? Detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

İyi günler aynı sorun benim arabamda da var UNO 70s karbüratörlü aniden stop ediyor marş basıyor ama çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Aracınız LPG li mi? karbüratörlü ve ilk çalışmayı lpg ile yapıyorsa ise, benzinde çalıştırmayı denediniz mi? Detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Ercan bey aynı sorun benim arabamda da var karbüratörlü aniden stop ediyor marş basıyor ama çalışmıyor bi zaman sonra çalışıyor ama gene aynı sıkıntı oluyor yardımcı olursanız sevinirim

93 model UNO 60 S, 1.1 motor sadece benzinli tüp yok. Yolda giderken motor stop ediyor, biraz bekledikten sonra çalışıp gidiyor ama belirsiz bir zaman sonra yine stop ediyor!
93 model UNO 60 S, 1.1 motor sadece benzinli tüp yok. Yolda giderken motor stop ediyor, biraz bekledikten sonra çalışıp gidiyor ama belirsiz bir zaman sonra yine stop ediyor!

Aracınız LPG'li mi? Karbüratörlü ve ilk çalışmayı LPG ile yapıyorsa ise, benzinde çalıştırmayı denediniz mi? Detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

S. A. 60S, 93 model, tüp yok sadece benzinli, üç ay önce aldım, iki ay sorunsuz kullandım, ilk problem pandemi karantina sebebi ile 3-4 gün marşa basmadım, lazım olunca marş basıyor ancak motor çalışmadı. Benzin otomatiğini değiştik fakat arıza düzelmediği gibi yolda normal giderken motor duruyor, bir iki dk. Bekledikten sonra marşa basınca çaloşıyor, bir süre gidiyor ve yine kendiliğinden duruyor. Yani bu böyle sürüyor. İlk arıza yani bir iki gün marşa basmasan yine çalışmıyor ancak vurdurarak çalıştırabiliyoruz.

Benzin otomatiğini değiştirdikten sora filitrede benzin bulunmaya başladı(eskisinde filitre kupkuru idi) ancak marşı çevirmesine rağmen yine de motor çalışmıyor.NOT: Bu arada önceden buji kablolarının yenilendiği ve ateşleme sisteminde bakım yapılmış olduğunu belirteyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı