Fiber altyapı ISS önerisi

Onurkrkc1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni eve taşınacağız altyapıyı internet sağlayıcıların internet sitelerinden sorguladım fiber gözüküyor. İnternet işinden pek anlamıyorum. En stabil interneti hangi firma verir? Modem olarak iyi bir şey istiyorum. Gelen kişiler yan odadan çekmeyecek bir modem takacaksa hiç gerek yok. Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?

Merhaba. Yeni eve taşınacağız altyapıyı internet sağlayıcıların internet sitelerinden sorguladım fiber gözüküyor. İnternet işinden pek anlamıyorum. En stabil interneti hangi firma verir? Modem olarak iyi bir şey istiyorum. Gelen kişiler yan odadan çekmeyecek bir modem takacaksa hiç gerek yok. Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?

TurkNet en stabil en güçlü ve de uyugn fiyat verir ama müşteri hizmetleri kötüdür.

Hocam kendinize güzel bir modem alın ben pek anlamam diğer arkadaşlar önersinler. Superonline'den şaşmayın. 270 TL'ye gigabit internet de veriyor 2 yıl taahhütlü bu arada Superonline.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı