Fiber altyapı olan ev için internet sağlayıcı önerisi

Bu evi Airbnb ile kiraya vereceğiz, boş geçen zamanları da olacak. Bu kadar yüksek hıza gerek var mı bilmiyorum ya. Kendi evimde 50 Mbps hız bana yetiyor burda 200 gayet yeter gibi hissediyorum.
O zaman hocam Comnet'e geçebilirsiniz. Çünkü adamlar 1 Gbps verebiliyor. 200'ü hayli hayli verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de TurkNet kullanıyorum. Bence sende TurkNet kullan. Çok hızlı bir internet.

TurkNet 170 lira.
Evet şimdi gördüm, Comnet'in yorumları gerçekten çok kötüymüş. İlgisizlikten bahsetmişler ve şikayetvar sitesine bir kez bile dönüş yapmamışlar. Sorun yaşamamak istiyorum. Sizin bir tecrübeniz var mı bununla ilgili ?

Tamamdır, yorumlarına biraz bakayım sonra senden kodu isterim.

Turknet için fiyat ortalama ne kadara geliyor ?
170 TL'dir ama birisinin davet kodunu alıp müşteri hizmetlerine söylersen sana indirim yaparlar.

170 TL'dir ama birisinin davet kodunu alıp müşteri hizmetlerine söylersen sana indirim yaparlar.
Ben kendi evimde Türk telekom kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum, onun da böyle kampanyaları var mı acaba ? Kendi sitesinde göremedim kaç Mbps internet sağladığını ve fiyatını.

@Mimar20

Ben kendi evimde Türk Telekom kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum, onun da böyle kampanyaları var mı acaba? Kendi sitesinde göremedim kaç Mbps internet sağladığını ve fiyatını.

Türk Telekom'da böyle bir kampanya var mı bir fikrim yok ve kendi evinizde ki internet hızını öğrenmek için gene TurkNet'in altyapı sorgulama sitesi üzerinden alacağınız maksimum hıza bakabilirsiniz.

Comnet'ten 3 aylık peşin ödemeli paket aldığımda 3 ayın sonunda istediğim gibi kullanımı bırakabilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…