Fiber altyapı ücreti nedir ve nereye başvurulmalı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3 12100F
16gb (8x2) 3600MHz CL18 Ram
550w Power Supply
Gigabyte H610m K DDR4
Gigabyte Windforce 4060 8gb
Windows 11 Pro
Meslek
Öğrenci
Yan binamıza Türk Telekom fiber çekiyor. Bizim binayada sormuşlar ama sağ olsun binada benim dışımda genç kimse olmadığı için reddetmiş. Bu fiber altyapı ücreti nedir ve nereye başvurabilirim altyapı için?

Yan binamıza Türk Telekom fiber çekiyor. Bizim binaya da sormuşlar ama sağ olsun binada benim dışımda genç kimse olmadığı için reddetmiş. Bu fiber altyapı ücreti nedir ve nereye başvurabilirim altyapı için?
Üzerinden fazla zaman geçmeden saha ekibine ya da müdürlüğe iletin. Eğer altyapıyı kendileri çekerlerse ücret almazlar. Bazen iç tesisatı kendiniz çekmenizi isteyebiliyorlar.

Maalesef ben de aynı durumu yaşadım. Benim binamı ve kabul etmeyen birkaç binayı atlayıp sokağın fiber dönüşümünü gerçekleştirdiler. Şimdi binada internet abonesi bile olmayan kişiler istemiyor diye fibere kavuşamadım ve VDSL kullanmak zorundayım.

Üzerinden fazla zaman geçmeden saha ekibine ya da müdürlüğe iletin. Eğer altyapıyı kendileri çekerlerse ücret almazlar. Bazen iç tesisatı kendiniz çekmenizi isteyebiliyorlar.

Maalesef ben de aynı durumu yaşadım. Benim binamı ve kabul etmeyen birkaç binayı atlayıp sokağın fiber dönüşümünü gerçekleştirdiler. Şimdi binada internet abonesi bile olmayan kişiler istemiyor diye fibere kavuşamadım ve VDSL kullanmak zorundayım.

Nereden ulaşabilirim saha ekibine? Dışardaki abilere mi soracağım?

Mahallede bir tek ben başvurdum 🙂
Ücretsiz diye biliyorum ama talebe göre de hareket edebilirler. Ben santrale yakınım umarım çekerler size de.

Kimi aramam lazım.

Nereden ulaşabilirim saha ekibine? Dışarıdaki abilere mi soracağım?
Binanıza gelen ama teklifi reddedilen kişiler orada ise onlara sorun. Fikrimiz değişti, biz de fiber istiyoruz deyin. Olmazsa da size en yakın müdürlüğe ya da Türk Telekom ofisine dilekçe vermeniz gerecek ve işler uzayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı