Fiber internet 100 Mbps hızdan 30 Mbps'ye düştü

• Konuyu başlatan Aboxb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 548

Aboxb

Decapat
Daha fazla  
1743106727611.png

Speedtest sonuçlarım böyle fakat maksimum 30Mbps görebiliyorum, önceden 100 Mbps görüyordum.
Steam'de de hiç stabil değil sürekli oynuyor.
Örnek;
İnternette gördüğüm tüm qBittorent ayarlarını yaptım, sonuç yine aynı.

1743106719192.png

Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2455567

Speedtest sonuçlarım böyle fakat maksimum 30Mbps görebiliyorum, önceden 100 Mbps görüyordum.
Steam'de de hiç stabil değil sürekli oynuyor.
Örnek;
İnternette gördüğüm tüm qBittorent ayarlarını yaptım, sonuç yine aynı.

Eki Görüntüle 2455566

Nasıl çözebilirim?

Ben müşteri hizmetlerini darlamıştım sürekli öyle çözdüm. Arıza kaydı bıraktır.

Başlık, paylaşılan resim ve sorun birbirine karışmış anlamadım. Şöyle mi demek istedin, Speedtest'de 900Mbps alırken Steam'de 100Mbps ile indirme sağlıyorsun. Ya da şöyle mi diyorsun Steam'de 100Mb/s indirirken şimdi 3Mb/s indirme sağlıyorum diye. Önce Mbps ve Mb/s olayını öğren sonra konuyu daha net anlaşılır şekilde yazı yaz. Steam'de bende en fazla 84Mb/s alıyorum 1000Mbps paketin tamamını kullanamıyorum.

Başlık, paylaşılan resim ve sorun birbirine karışmış anlamadım. Şöyle mi demek istedin, Speedtest'de 900Mbps alırken Steam'de 100Mbps ile indirme sağlıyorsun. Ya da şöyle mi diyorsun Steam'de 100Mb/s indirirken şimdi 3Mb/s indirme sağlıyorum diye. Önce Mbps ve Mb/s olayını öğren sonra konuyu daha net anlaşılır şekilde yazı yaz. Steam'de bende en fazla 84Mb/s alıyorum 1000MBPS paketin tamamını kullanamıyorum.

Efendim ben 1000MBPS pakete geçtiğim ilk dönemlerde Steam'de ve diğer her yerde 100Mb/s alıyordum. Şu an Speedtest skorunda bir değişiklik yok fakat indirme hızım bariz bir şekilde düşmüş durumda hiç stabil değil ve maksimum 30Mb/s görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı