Fiber İnternet Modem Önerisi

PiyazBey

Kilopat
Katılım
29 Temmuz 2015
Mesajlar
528
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Eski modemimin bozulması sonucunda yeni bir modem almak istiyorum fakat takıldığım bir nokta var. Kullandığım internet Fiber 100 mbit.
AlAcağım modemin ADSL+2 olmasıyla VDSL olması ne fark yaratacak? Eski kullandığım modemim de adsl+2'ydi. Hız testlerinde her zaman 90 mbit çıkıyordu ve hızından gayet memnundum. Sonuç olarak VDSL mi ADSL mi almam gerekiyor ? Yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim modem bugün alınacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber kullanıyorsan ikisi ile de uzaktan yakından alakan yok. Fiber destekli router alacaksın.
 
Fiber kullanıyorsan ikisi ile de uzaktan yakından alakan yok. Fiber destekli router alacaksın.
Sitenin internetini kullanıyorum
Tp-link Tl-wr841n bunu önerdiler bunun biraz daha üst modeli var mı ?

Ben birazdan modem yada router almaya gidicem ve sinyal gücü yükse bir cihaz istiyorum yardımcı olabilicek misiniz ? Nasıl bir model almam gerekiyor bazı yerlerde adsl2+ yazıyor sizde şimdi fiber destekli bir router alamam gerektiğini söylediniz. Site de malesef söylediğim modelin dışında bir bilgimiz yok diyip geçiştiriyorlar .

Size kısaca şunu soriyim Asus DSL-N12E 300Mbps EWAN Fiber Destekli ADSL2+ Modem Fiyatı bunu alsam dediğinizi yapmış olurmuyum evde wifi biraz sıkıntı oldugu içi bunu antenleri 2 db
ek olarak TP-LINK TD-W8968 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Fiyatı buda olur mu yada TP-LINK TD-W8970 300MBPS WIRELESS GIGABIT ADSL MODEM - Teknosa sizin önerdiğiniz 150 tl civarı bir model varsa ? Bugün bu işi halletmek zorunda olduğum için ısrarcıyım :)

Yardımcı olabilicek kimse yok mu malesef .

?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı