hocam kablo kırmızı ve kalın. değilmi? +'dan Okadar kalınlıkta F/O Kablo görmedim Omurga hattı değil heralde?O turuncu kablo fiber optik kablodur.
turuncu hocam, fotoğrafta kırmızı gibi durmuşhocam kablo kırmızı ve kalın.
Hocam kablo kırmızı ve kalın. Değil mi? +'dan o kadar kalınlıkta f/o kablo görmedim omurga hattı değil herhalde?
hocam bu kablo çok kalın yalnız. ben bukadar kalın F/O Kablo gormedim. o kablo bana Sokak lambalarının Elektriği için yol kenarlarında kazılan kablolara benziyor. hernedense bilmiyorum. gigafiber kablosu hiç görmedimEğer Telekom menhollerinin altından geçiriyorlar ise fiber optik kablodur ayrıca fiber kablosu kalındır.
Hocam bu kablo çok kalın yalnız. Ben bu kadar kalın f/o kablo gormedim. O kablo bana sokak lambalarının elektriği için yol kenarlarında kazılan kablolara benziyor. Hernedense bilmiyorum. GigaFiber kablosu hiç görmedim.
Turuncu hocam, fotoğrafta kırmızı gibi durmuş.
Aynı şekilde bende çekmiştim paylaşayım seninle.
Fiber kablo olduğuna eminim.
Fiber hocam hayırlı olsun.
Hocam sizin çektiğinizle konu sahibnin çektiği fotoğraftaki kablolar aynı boyutta değil?
Hocam trafo için elektrik enerji kablosuna benziyor. Emin olmayın.
hocam Belki ben yanlış görmüşümdür Belkide o kablo F/O Kablodur ben Emin değilim bölgemde fazla gigafiber olmadığındanda sormadım nasıl bir kablo oldugunu.Hocam bende öyle düşündüm ama elektrik kabloları yerin altındaydı ve daha geçen aylarda yapmışlardı diye hatırlıyorum. O yüzden fiber olabilir diye düşünmüştüm fakat arkadaşın kablosuyla arasında bayağı kalınlık farkı var. Bizim hayaller yarınlara kaldı sanırım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.