Fibim Net kullanılır mı?

xLord_07

Kilopat
Daha fazla  
24 ay taahhütlü engelsiz 25/5 paketinden kullanacağım şu an TurkNet kullanıyorum ve 10.5 Mbps hız alıyorum. Özel işlerimde yeterli olmuyor. 24 ay taahhütle 65 TL+ 6.90 her ay modem bedeli dediler bana daire içerisine kurulum bedeli de almıyoruz dediler. 1 yıl sonra iptal edersem cayma bedeli cezası çıkar mı? Kullananlar memnun mu vadedilen hızı alabiliyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
24 ay taahhütlü engelsiz 25/5 paketinden kullanacağım şu an TurkNet kullanıyorum ve 10.5 Mbps hız alıyorum. Özel işlerimde yeterli olmuyor. 24 ay taahhütle 65 TL+ 6.90 her ay modem bedeli dediler bana daire içerisine kurulum bedeli de almıyoruz dediler. 1 yıl sonra iptal edersem cayma bedeli cezası çıkar mı? Kullananlar memnun mu vadedilen hızı alabiliyorlar mı?

1 yıl sonra cayma bedeli çıkar. TurkNet'ten şaşmayın ortada kalırsınız.

@parker26strike Hocam 1 yıl sonrası için cayma bedeli çıkartılamıyor diye bir şey okumuştum ama: S. TurkNet hızı özel ihtiyaçları karşılamıyor.

Normalde tahahhüt 12 ayı geçerse kanun izin vermiyor fakat ISS'ler çok çakal oldukları için her türlü başka bir ücretmiş gibi senden parasını alıyorlar.

@parker26strike onlar çakalsa devlet kurt olacak gerekirse aslan olacak ki seni beni koruyacak yoksa ne anladım ben bu devletten yav. Hey Allahım ya tayin hayalleri olmasa düşünmem de işte.

Kullanıcısıyım. Şurada ayrıntılı yazmıştım. Ekstra sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Edit: Taahhüt sorunuza yanıt vereyim. Bana sundukları tarifede taahhütlü ile taahhütsüz arasında sadece 10 lira fark vardı. Bu yüzden taahhütlü yaptırmak mantıklıydı.

Yani şunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer 24 aylık sözleşme yapıp 15. ayda çıksaydım 15x10=150 liralık bir cayma bedeli ödeyecektim. Ama çıkmayabilirdim de. Bu durumda taahhütsüz yaptırsaydım boşu boşuna her ay 10 lira fazla ödemiş olacaktım. Bu sebeple taahhütlü yaptırdım. 1 yıl oldu şu an sanırım. Memnunum.

@atomhuro Benim esas çekincem şuydu memurum tayin durumu varda il değişirse gideceğim yerde altyapı yok ikametgah getirirseniz direk iptal edilir ve ceza bedeli ödemezsiniz dediler. Ekran görüntülerini de aldım ne olur nolmaz. Başvurumu yaptım hadi hayırlısı bakalım 4K videolar beni bekler :D.
Anlayışlı firma TT olsa cezayı verir affetmez dağa taşındım net yok yaylada de yine TT ceza keser :D. Rekabetin gözünü seveyim.
Arkadaşlar bağlattım. İlk dakikalar hüsran yaşadım 25/5lik pakette kablolu iken 20 Mbps indirme görüyordum Wi-Fi ise vasattı 2 duvar ötede 5-6 Mbps hız görüyordum. Müşteri hizmetlerini aradım resetleme yaptılar.
Şu an kablolu ve kablosuz hemen hemen aynı hızları alıyorum. Kablosuz (Wi-Fi) iki duvar öteden bilgisayar ile bağlantı hızlarım aşağıdadır. Upload yüksek vermişler Max 5 pakette :D. Tavsiye ederim. Ben engelli ve taahhütlü paketinden faydalandığım için bana daha uyguna geldi.

888.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar bağlattım. İlk dakikalar hüsran yaşadım 25/5lik pakette kablolu iken 20 Mbps indirme görüyordum Wi-Fi ise vasattı 2 duvar ötede 5-6 Mbps hız görüyordum. Müşteri hizmetlerini aradım resetleme yaptılar.
Şu an kablolu ve kablosuz hemen hemen aynı hızları alıyorum. Kablosuz (Wi-Fi) iki duvar öteden bilgisayar ile bağlantı hızlarım aşağıdadır. Upload yüksek vermişler Max 5 pakette :D. Tavsiye ederim. Ben engelli ve taahhütlü paketinden faydalandığım için bana daha uyguna geldi.
Hayırlı olsun. 50 lira civarı bir şeye denk geliyor sanırım + modem ücreti.

@atomhuro 25/5 Engelli tarifesi 24 ay taahhütlü 65TL+ modem kiralama bedeli her ay 5.90 veya 6.90 TurkNet'te de engelli paketine hemen hemen aynı ödüyordum ama şimdi hızım iki katı oldu :). 4K videoları rahat oynatıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı