Arkadaşlar, geçen bir şeylerle uğraşıyordum. İndirdiğim bir dosya virüslüydü sanırım, Defender'i kapatıp indirdim. Sonra baktım dosyalarımın uzantısın sonuna ".İgdm" diye bir şey eklenmiş. Araştırdım, sanırım fidye virüsü mü neymiş. Format atmaya çalışıyorum, her türlü ISO dosyasını rufuslasam da ya ISO imaj hatası ya da başka bir program çalışıyor kapatın vs. diyor. ISO'nun içindeki install. Wim dosyasına gelince bu hatayı veriyor. Başka bir program denesem de yine aynı hata ya da mavi ekran veriyor. Bir türlü format atamadım.(Microsoft'un orijinal ISO'su da aynı sonuç) ne yapabilirim? (Virüs programları da işe yaramadı) Defender'i açamıyorum, başlangıç kısmı yok olmuş vs. şeyler.
TestDisk and the other utilities are, and will remain, free software. I am a strong believer in the free/GPL software concept. Any time spent on TestDisk and the...
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Bence önce sağlam virüs programları ile tara. Ama illa format atacağım diyorsan Windows 8.1 ISO indirebilirsin. Windows 8.1 ISO'da Rufus gerekmiyor. Direkt RAR şeklinde indirip taşınabilir disk içine atabilrisiniz? Ondan sonra da format işlemine geçer wşndows 8.1 kurarsınız. Sonra Windows 10'a çevirisiniz ama bu kadar gerksiz uğraşmak yerine sağlam bir program ile tarayın derim ben.
NoMoreRansom.org adresini veya noransom.kaspersky.com/tr adresini ziyaret ederek ücretsiz ve sürekli güncellenen fidye yazılımı çözüm araçlarına göz atabilir, uygun çözüm varsa kullanabilirsiniz. Uygun çözüm aracı yoksa fidye ödemeden beklemenizi ve araştırmacılarımızın yeni çözüm araçları hazırlamasını bekleyebilirsiniz.