Fiesta Mı? Başka Modeller Mi?

Ben accent blue'den bahsediyorum. Hadi ozaman FORD MUSTANG'dan bahsedelim ne dersin. Konuyu saptırıyorsun he sana şunu söylim türkiyede en çok satılan otomobil başta vw ve fiat, sonrasında ford ve diğerleri. Şunuda söylim hayatımda ilk defa Forda çöp diyeni senden duyuyorum. Bu arada arabayı inceledim mercedesten kopya çekmişler :D Hyundai tenekedir. Pc baz alırsak CASPER markasını övüyorsun o derece yani :D Bana Honda de hyundai deme abi. Bende Ford connect var 1.8 110 beygir. Rampada ne hyundailer ekdim ne makaslara girdim. Çok kuvvetli bir araba gerçekten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınacak araba fiesta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün otomatik vites i20'yi bir yerden bir yere götürmem gerekti. Ne yalan söyleyim araba giderken garip bir ses geliyordu sürtünme sesi gibi. Yokuşta bayıldı kaç kere. Araba kiralıktı ama kaç model olduğunu bilmiyorum tahminen 2010 veya 2011 model. Her ne kadar yarım gazda 1500 devri geçmeyip bayılsa da dizel otomatik Fluence bu yaz beni memnun bıraktı. Şehir içi - dışı karışık kullanımda (şehir dışı ağırlıklı) ortalama 21 kuruş mazot yaktı. Tam otomatikte bayılıyor ama tiptoniğe alıp gazladığınızda yırtıyor resmen.

Hyundai'yi eski accentlerden ibaret sanma diye paylaştım equus'u, accent blue gerek kalite gerek performası ile sınıfının üstündeki araçlardan bile daha başarılı. 5 yıl önce ki hyundai ile şimdiki bir değil. Ayrıca mustang avrupa pazarı için üretilmiş bir araç değildir. Ve içine bindiysen kaliteli olmadığını anlayacaksın. Özelliksiz sert plastik iç yapıya sahip güzel görünüşlü bir araç sadece.

Biri 4 silindir 2000cc, biri v8 5000cc

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burda da 2 aracın v6 modeli kıyaslanmış, Hyundai yol tutuş ve konfor olarak açık ara fark ile önde.

Genesis coupe'nin bir de v8 modeli var ki ondan bahsetmiyorum bile.

Türkiye'de bentley jaguar'da fazla satılmıyor, satış istatisliği aracın kalitesini belirlemez.
Ön yargı ile bakıldığı için hyundai satılmıyor. Ben arabanın kitabını yazdım, Git ikitelli sanayiye sor, beni tanımayan parçacı varmıymış (biraz abarttım lafın gelişi. :D hepsi tanımasa da en az 30 esnaf tanırım)
Hyundai tacı başına takmış tek markadır, tekrar söylüyorum hyundaim yok ve olmadı, almayıda düşünmüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Geçen gün otomatik vites i20'yi bir yerden bir yere götürmem gerekti. Ne yalan söyleyim araba giderken garip bir ses geliyordu sürtünme sesi gibi. Yokuşta bayıldı kaç kere. Araba kiralıktı ama kaç model olduğunu bilmiyorum tahminen 2010 veya 2011 model. Her ne kadar yarım gazda 1500 devri geçmeyip bayılsa da dizel otomatik Fluence bu yaz beni memnun bıraktı. Şehir içi - dışı karışık kullanımda (şehir dışı ağırlıklı) ortalama 21 kuruş mazot yaktı. Tam otomatikte bayılıyor ama tiptoniğe alıp gazladığınızda yırtıyor resmen.

Peki benzinli 1.2 otomatik clio kullandın mı?
İki aracın arasında ciddi sınıf ve motor farkı var.
0-100'ü 6 saniye olan 5900cc grand cherokee ile 2000cc toyota rav4 ile kıyaslamaya benzedi bu.
Dizel otomatik fluance iyidir, ama o da Kore arabasıdır Fransız değil. :D

- - - Güncellendi - - -

Bu da 2.0 140hp dizel modeo ve 1.5 110hp dizel era.

- - - Güncellendi - - -

Bilgisayar ve bileşenlerinde Recep Baltaş ne ise otomobil ve müzik sistemlerinde ben o'yum.
Tanımadan tartışıyorsunuz, yaşınız kadar tecrübem var, zevkine yüz milyarlar harcadığım bir konu da bana birşeyler öğretip anlatmak istiyorsunuz. :D
İsteyen istediği arabayı alsın, Kore'lilerin liderliğini kimse bozamaz. :D
Beğendiğiniz renault bile Kore markası Samsung. (Bakınız samsung sm3=fluance, samsung sm5=lattitude)

- - - Güncellendi - - -

Benim için konu bitmiştir, buraya yazmayacağım artık.
Siz yazın çizin, belki forumda ki 10-20 yaş arasındaki çocukları kandırırsınız/inandırırsınız. :D

Paşa sen konuyu saptırıyosun. Hayatında kullanamdğın arabayı bana savunuyorsun. Mustangın ağırlığı 2 katı olduğundan hız arabası değildir. Onu da söylemem lazım. Ben sana şunu söylim hyundai alan adam ya aklını oynatmalı yada at gözlüğü takıyor olmalı. Etrafında daha iyi modeller varken hyundai neyle kıyaslarsın söylim; Dacia. Hyundai alacağıma dacia dokker alırım. Performanslı, seri, yakıt cimrisi ve daha fazlası. Paylaşığın videolara baktımda fordun ne kadar ağır bir araba olduğunu bilmiyorsan öğretiyim. Hyundai gibi teneke değil anladın sen onu :) Virajda neden test etmemişler acaba :D Renaultu beğendimizi kim söylüyo hacı sana. Sen bu sevdadan vazgeç benden söylemesi. H100'lerle yanlarsın artık sen demişsin. Tanımadan tartışıyorsunuz demişsin. Şu yazıyı okuyanlar zaten kimin anlayıp anlamadığını çözmüşlerdir onu söylimde.

Dayanamadım yine. :D
Sen git mustangın oyuncağı ile oyna. :D
v6 mustang 3501lbs yani 1588 kilo.
v6 genesis coupe 3613lbs yani 1638kg.

Senin gözün de kör. Pist testinde hyundai açıııııııııııııııııııkk ara önde görmedin mi? yoksa algılıyamadın mı?
Viraj kabiliyetini arttıran sert şasedir, araç ağırlı değil. yarış araçları neden 800-900kg olur?

Allahın adını verdim, bilmiyorsun anlamıyorsun, anladığını sanıp konuşuyorsun. Sus.
Ağaoğlu'un kardeşi Hakkı Ağaoğlu çok sevdiğim bir abimdir. :D Ayrıca ralli pilotudur. Senin oyunlarda oynadığın arabalar ile geziyorum sağ olsun.
Sen binmedin ama mustang'a. :D :D :D :D :D :D :D

Paran çok galiba diyorsun oyunda oynadığın arabaları kullanıyorum felanlar filanlar Hakkını verebiliyormusun peki ? hyundai savunuyorsun bana honda de vw de birader ama hyundai deme sana şunu söylim öğreneceğin çok şey var. Harun taştan abimiz var ümraniyede o da salak Bmw M5 kullanıyo genesis varken tabi :D türkiyede genesis neden satılmıyor peki ??? Bmw,Mercedes varken adam malmı hyundai alsın ama sen bmw şimdi hyundaiyle kıyaslarsın aman :D:D

650hp fiesta ile alakası kalmamış bir araç. :D O ford kendisinin değil ayrıca, ford için yarışıyor ve Ken Block çok kötü bir ralli pilotu. Bana birinciliklerini ve kupalarını göster?
Efsanevi rally pilotu Ari Vatanen bu yaşında bile Ken Block'dan iyi. :D
Ferrariyi geçen serçe gibi.

O bahsettiğin adamı görürsem, kaburgalarını kırmazsam adam değilim. Tanıyorsan git söyle.
Hatta tanıyor isen tanıştır bizi, numaram 0532-362-52-85

- - - Güncellendi - - -

Paran çok galiba diyorsun oyunda oynadığın arabaları kullanıyorum diyorsun Hakkını verebiliyormusun peki ? hyundai savunuyorsun bana honda de vw de birader ama sana şunu söylim öğreneceğin çok şey var.

Ben kullanmıyorum ki kardeş. :D kullanıyorum demedim, param çok da demedim.
Ben sürratden korkarım, sürrat felaketdir. Senin yaşlarındayken severdim öyle şeyleri.
Geride kalacak insanları ve yıllarımı düşünüyorum. Sürrat felaketdir, bunu unutma.

Birader herkez malın iyisini yer derler ya herkez parasına göre araba alır. Sen de ayrı bi teneke sevdalığı sezdim. Türkiyede herkez hangi markanın nasıl olduğunu biliyor. Harun abimize gelirsek burda yok kırarım felan dışarda işler değişir yaşam tarzı. Ferrari serçe örneğin hoşuma gitti anladın demek istediğimi neyse daha yazmaya gerek yok.

Özet:
En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası: Dacia
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli: Ford Transit
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası: Ford
En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası: Lancia
En Çok Satılan Otomobil Modeli: Fiat Linea
En Çok Satılan Otomobil Markası: Renault
En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası: Volkswagen

Türkiyenin Gerçekleride bunlar:
1- Volkswagen 112.056
2- Renault 108.311
3- Ford 108.155
4- Fiat 97.593
5- Opel 55.993
6- Hyundai 49.602
7- Toyota 38.443
8- Dacia 36.395
9- Peugeot 34.034
10- Mercedes-Benz 30.444
11- Citroen 30.003
12- BMW 20.705
13- Nissan 19.295
14- Honda 15.415
15- Audi 14.987
16- Kia 13.648
17- Skoda 12.833
18- Chevrolet 12.506
19- Seat 11.065
20- Mitsubishi 5.240

Benimle biraderli konuşma en uyuz olduğum kelimedir. Harun dediğin adam benden çok çok küçük.
Demekki senin yaşın da 17-18 civarı.
Ver numaramı değişsin işler. Bakalım nasıl değişiyor.

Sen arabadan anlamıyorsun ve anlamayacaksın da.
Gel yanıma motorda gösterdiğim parçalar ne işe yarıyor ve ismi nedir diye seni videolu teste sokayım. Akü'den başka hiç bir şeyi bilemeyeceksin.
O kadar iddialı isen anlıyorum diyorsan çok sevgili Harun abini de al gel. Bakırköy'de spor salonuna geliyormuş. Onu orada karşılayacağım söyle kendisine.
Şunu da anla, satış oranı bir arabanın kalitesini göstermez. O listede bmw yok mercedes yok, yok da yok. Bahsettiğin araçlar bir çok avrupa ve amerika pazarında yok. Ama hyundai var. :D
Ben teneke kiralayacağım sende fiesta kirala, çarpıştıralım düşük hızlarda görelim ne olduğunu, varmısın?
Sadece günlüğüne 150 lira vereceğiz, tamir ve araç yatma parası rent a car'ı bağlar.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı