Hyundai'yi eski accentlerden ibaret sanma diye paylaştım equus'u, accent blue gerek kalite gerek performası ile sınıfının üstündeki araçlardan bile daha başarılı. 5 yıl önce ki hyundai ile şimdiki bir değil. Ayrıca mustang avrupa pazarı için üretilmiş bir araç değildir. Ve içine bindiysen kaliteli olmadığını anlayacaksın. Özelliksiz sert plastik iç yapıya sahip güzel görünüşlü bir araç sadece.
Biri 4 silindir 2000cc, biri v8 5000cc
Burda da 2 aracın v6 modeli kıyaslanmış, Hyundai yol tutuş ve konfor olarak açık ara fark ile önde.
Genesis coupe'nin bir de v8 modeli var ki ondan bahsetmiyorum bile.
Türkiye'de bentley jaguar'da fazla satılmıyor, satış istatisliği aracın kalitesini belirlemez.
Ön yargı ile bakıldığı için hyundai satılmıyor. Ben arabanın kitabını yazdım, Git ikitelli sanayiye sor, beni tanımayan parçacı varmıymış (biraz abarttım lafın gelişi.

hepsi tanımasa da en az 30 esnaf tanırım)
Hyundai tacı başına takmış tek markadır, tekrar söylüyorum hyundaim yok ve olmadı, almayıda düşünmüyorum.
- - - Güncellendi - - -
Geçen gün otomatik vites i20'yi bir yerden bir yere götürmem gerekti. Ne yalan söyleyim araba giderken garip bir ses geliyordu sürtünme sesi gibi. Yokuşta bayıldı kaç kere. Araba kiralıktı ama kaç model olduğunu bilmiyorum tahminen 2010 veya 2011 model. Her ne kadar yarım gazda 1500 devri geçmeyip bayılsa da dizel otomatik Fluence bu yaz beni memnun bıraktı. Şehir içi - dışı karışık kullanımda (şehir dışı ağırlıklı) ortalama 21 kuruş mazot yaktı. Tam otomatikte bayılıyor ama tiptoniğe alıp gazladığınızda yırtıyor resmen.
Peki benzinli 1.2 otomatik clio kullandın mı?
İki aracın arasında ciddi sınıf ve motor farkı var.
0-100'ü 6 saniye olan 5900cc grand cherokee ile 2000cc toyota rav4 ile kıyaslamaya benzedi bu.
Dizel otomatik fluance iyidir, ama o da Kore arabasıdır Fransız değil.
- - - Güncellendi - - -
Bu da 2.0 140hp dizel modeo ve 1.5 110hp dizel era.
- - - Güncellendi - - -
Bilgisayar ve bileşenlerinde Recep Baltaş ne ise otomobil ve müzik sistemlerinde ben o'yum.
Tanımadan tartışıyorsunuz, yaşınız kadar tecrübem var, zevkine yüz milyarlar harcadığım bir konu da bana birşeyler öğretip anlatmak istiyorsunuz.

İsteyen istediği arabayı alsın, Kore'lilerin liderliğini kimse bozamaz.

Beğendiğiniz renault bile Kore markası Samsung. (Bakınız samsung sm3=fluance, samsung sm5=lattitude)
- - - Güncellendi - - -
Benim için konu bitmiştir, buraya yazmayacağım artık.
Siz yazın çizin, belki forumda ki 10-20 yaş arasındaki çocukları kandırırsınız/inandırırsınız.