FIFA 21 için para biriktirmeye değer mi?

Hirok

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
1.967
Makaleler
1
Çözümler
8
Arkadaşlar malum oyun 420TL gibi bir fiyatla çıkacak ve ben paramı şimdiden biriktirmeye başlamak istiyorum ama oyuna bu kadar para vermeye değer mi? Parasının hakkını verir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EA Access gibi bir nimet var PC'deysenizde Origin Access hem Battlefield 1 gibi oyunları hem de FIFA'nin eski oyunlarını oynayabilirsiniz şahsen ben XONE'mde bu hizmetten yararlanıyorum ama tabii ki oyun çıktığı anda bu hizmetlere gelmiyor. Oyun daha çıkmadı hakkini verip veremiyeceğini bilemiyoruz.
 
Şimdi şöyle bir durum var,bizdeki parasına hiçbir oyun değmez çünkü yabancılar 100 dolar üstünü vermiyorlar oyunlara(100 dolar gibi düşün).O yüzden böyle değer mi değmez mi kavgası türkiyede yersiz.

Gelelim oyuna,fifa 13den beri ultimate team oynayan ve 6-7 kere turnuvalara katılmış biris olarak(senin de ultimate team oynadığını tahmin edebiliyorum)bu oyuna çok bağlanmanı asla önermem.Ben zaten artık konsolu bırakıp pcci oldum,oyundaki o momentum,oyuncu bozuklukları,kart değerleri,hafta sonu ligineki serverlar yavaşlamalar ağırlıklar derken gözümde EA artık iyi bir firma konumunda değil,futbol zevkimizi bu oyundan çıkarmaya çalşıyoruz ama 3 kere kol kırdığımı bilirim,hafta sonu liginde çok büyük hedeflerim vardı ama oyun sağolsun içimdeki tüm hevesi aldı götürdü,artık bir yerde fifa veya ea görünce midem bulanıyor.

Sonuç olarak buna senin karar vermen lazım ve unutma ki tecrübe çok önemlidir.
 
Arkadaşlar malum oyun 420TL gibi bir fiyatla çıkacak ve ben paramı şimdiden biriktirmeye başlamak istiyorum ama oyuna bu kadar para vermeye değer mi? Parasının hakkını verir mi?

420 lira biriktirip yanında PS 5 almak içinde 8000 TL biriktirmen gerek. Ah ah keşke yurt dışında yaşasaydım.
 
Sadece kadro değişiyor 420 TL'yi hakedeceğini düşünmüyorum. EA Access Steam'e geliyor eğer çok Fifa delisiyseniz Premier üyelik alıp oynayın zaten birkaç ay sonra Basic'e de geliyor. Umarım üyelikler çok pahalı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı