FIFA 21 vs. PES 21

Tartışmak istemem ve tartışmak için yazmıyorum ama gözünü sevdiğim nasıl yapmacık oynuyorlar ya, fiziksel müdahaleler en basitinden. Buradan karşılaştırma yap.

Vallahi bende sana inanamıyorum aç Pes'i çarpışmaları ikili mücadeleleri izle bir de FIFA'yı izle FIFA'da adamın içinden geçiyor bileği ters dönüyor Bag'a giriyor lisans analig vs o konuda FIFA daha iyi bir şey demiyorum.
 
Pahalı da olsa FIFA 21.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bakın ya topu sürerken bacaklar kırılacak gibi robot gibi hareketler BN FIFA'yı pes'IDE tam beğenmiyorum. Zemine bak kapkara insanın içi soluyor izlerken.
 
FIFA pes e göre hem lisans hem oyun içindeki verdiği özgürlükler bakımından fersah fersah önde. 2015'e kadar PES oynadım FIFA nedir bilmezdim. Artık PES 2022'den atılım yapmasını bekliyorum, çünkü FIFA'da tekel olmasından dolayı bozdu son zamanlarda. FIFA 20 hiç beğenmedim. FIFA 21'den de çok beklentim yok rakibi PES in vasatlığı yüzünden.
 
FIFA pes e göre hem lisans hem oyun içindeki verdiği özgürlükler bakımından fersah fersah önde. 2015'e kadar pes oynadım FIFA nedir bilmezdim. Artık PES 2022'den atılım yapmasını bekliyorum, çünkü FIFA'da tekel olmasından dolayı bozdu son zamanlarda. FIFA 20 hiç beğenmedim. FIFA 21'den de çok beklentim yok rakibi pes in vasatlığı yüzünden.

Aradağım yorum evet, bende FIFA 17-18 hariç beğenmedim.
 
Kesinlikle katılıyorum, FIFA 20'mim olmasına rağmen bu yaz FIFA 17-18 arası gidip geldim. FIFA 19'un ve 20'nin top fiziği PES'e benzemeye çalışılmış. Pek fazla zevk vermiyor. Zaten momentum falan da 19'dan sonra aşırı olmaya başladı.
 
Fifa ile PES arasındaki farkı en basit şekilde açıklamak istiyorum. Ben neredeyse profesyonel oyuncuyum diyebilirim kendime çünkü e-sporcu olacakken o yoldan gitmeyip mesleğime kendimi verdim ve olmadım yani bu seviyede biriyim hatta bazen Teknosa ile HP İzmir'de turnuva düzenler en son 2 tanesinde şampiyon olmuştum çok rahat şekilde. Ayrıca PES hiç oynamadım değil PES 2011 oynamıştım hatta en sevdiğim PES oyunudur 2011. Ondan sonra hiç oynamadım ve en son PES 2020 oynayalım dedi kuzenim. Kendisini Fifa'da sürekli 7 dakikalık maçta bile 13-0 gibi skorlarla yenerim zevk almadan oynarım kasmadan yani fakat PES'e girdik resmen saçmalık. Evet istediğin yere pası atıyorsun şiddeti falan ayarlayabiliyorsun en sevdiğim yönü o oldu fakat o kadar kötü ki şutlar, animasyonlar. Gerçekçilik 0. O yüzden o 13-0, 15-0 yendiğim kuzenim beni yendi ilk maçımda. 2. maçımda ise berabere kaldık anca 4. veya 5. maçta yenebildim. Anlatmak istediğim şey şu tamamen eğlence oyunu arkadaşlarla, kız arkadaşınla beraber oynamak için yapılmış bir oyun gibi bir şey olmuş PES. 9 kişi kalıyorsun daha iyi oynuyor takım saçmalığa bak hiç mi dezavantajlı olmaz 2013'den beri bu şekilde oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı