Yaşıtlarım Amerika'da, Avrupa'da FIFA 2021, PES 2021 gibi son model oyunları oynarken ben sistemim kaldırmadığı için modlu FIFA 2014 oynuyorum :')
Bu durum beni çok üzüyor...
Emin ol FIFA 14 daha güzel. Sıkma tatlı canını. Ekonomik özgürlüğünü kazanınca kralını oynarsın.Yaşıtlarım Amerika'da, Avrupa'da FIFA 2021, PES 2021 gibi son model oyunları oynarken ben sistemim kaldırmadığı için modlu FIFA 2014 oynuyorum :')
Yaşıtlarım Amerika'da, Avrupa'da FIFA 2021, PES 2021 gibi son model oyunları oynarken ben sistemim kaldırmadığı için modlu FIFA 2014 oynuyorum:')
Ben oynuyorum da ne oluyor?
Orda da bizim gibi sistemi kaldırmayanlar vardır be broYaşıtlarım Amerika'da, Avrupa'da FIFA 2021, PES 2021 gibi son model oyunları oynarken ben sistemim kaldırmadığı için modlu FIFA 2014 oynuyorum :')
Önemli olan bireyin ekonomik özgürlüğü değil dostum, ülkenin.Emin ol FIFA 14 daha güzel. Sıkma tatlı canını. Ekonomik özgürlüğünü kazanınca kralını oynarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.