FIFA 23 420 TL'ye alınır mı?

Teşekkürler hocam RDR 2 yide aldım, 2 tane RDR oldu biraz garip durdu ama olsun.

Ben geçen sene 22' yi 100 TL' ye almıştım

millet aldı oynadı sıkıldı kenara koydu. daha 1 ay beklerim indirim için diyorsan sen bilirsin.

Online oynayacaksan alınır 3-4 ay sonra online yavaş yavaş biteceği için tabii düşer o fiyatlara ama o zaman ea play e de düşer

Online oynayacaksan alınır 3-4 ay sonra Online yavaş yavaş biteceği için tabii düşer o fiyatlara ama o zaman EA Play'e de düşer.

Kanka EA Play'den almak bana saçma geliyor nedense, aylık ücret vercegimize oyunu direk alıp istediğim kadar oynamak benim için daha iyi oluyor. Microsoft Xbox Game Pass da almıyorum o yüzden.

Halı saha kiralayıp 7'ye 7 yapsanız daha iyi olur.

Kanka EA Play'den almak bana saçma geliyor nedense, aylık ücret vercegimize oyunu direk alıp istediğim kadar oynamak benim için daha iyi oluyor. Microsoft Xbox Game Pass da almıyorum o yüzden.

bana da EA Play saçma geliyor, bir de abonelik işlemlerini sevmem ben, EA Play alsam orda oynayacağım oyun yok, sade FIFA var, onun içinde abonelik sistemde oynamam mantıksız, hem bir de kütüphanemde yıllarca kalacak oyun ve EA Play olsa abonelik bitince oyunda gidecek napayım öyle işi ben

Kış İndiriminde acaba FIFA 23 düşer mi ki 2 yıldır düşmüş bu yıl dolar kuru ve bir önceki yılın oyununu aldığın için indirim gelmeyince tereddüt ettim

Ben bekleyeceğim kanka 22 Aralık geldiğinde yine burada konuşuruz fiyatı

Ben bekleyeceğim kanka 22 Aralık geldiğinde yine burada konuşuruz fiyatı
inşallah düşer kanka fiyatı kış indiriminde eğer kış indiriminde bu yıl farklılık yapıp düşürmezlerse FIFA 23 hayal olur benim için artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…