FIFA 23 420 TL'ye alınır mı?

Eğer ki hikayesini bitirmediyseniz kesinlikle alın. Daha fazla zevk alacağınız oyun sayısı kısıtlı. Şu an 99 TL olmuş, bu fiyata kaçmaz. Fiyatını sonuna kadar hak eden bir oyun. Aklınızda gram şüphe kalmasın, en az 100 saatiniz var:))

Evet yeni nesil teknoloji var hocam ama sorun şu ki; hali hazır da bu teknoloji henüz PC için gelmiş değil. Yani yeni nesil oyunculuk vs sadece konsol için geçerli. Grafik anlamında FIFA 22 ile 23 arasında çok büyük farklar yok. Elbette yeni şeyler vardır, ancak arada ki farka değmez(fut oynamıyorsanız). Az önce söylediğim gibi, Steam'de kış indirimleri başladı, o fiyata en az 2-3 tane çok sağlam oyunlar alınır. Bende şu an 23 oynamak istiyordum, ancak bu fiyata hak etmiyor. Senelerdir aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorlar. Yani çevrimiçi takılmıyorsanız, 22'den 23'e geçmeye değmez, bu fiyata. Zaten tonca yama var internette, hatta grafik paketi bile bulabilirsiniz:)

Teşekkürler hocam RDR 2 yide aldım, 2 tane RDR oldu biraz garip durdu ama olsun.

Online oynayacaksan alınır 3-4 ay sonra Online yavaş yavaş biteceği için tabii düşer o fiyatlara ama o zaman EA Play'e de düşer.

Kanka EA Play'den almak bana saçma geliyor nedense, aylık ücret vercegimize oyunu direk alıp istediğim kadar oynamak benim için daha iyi oluyor. Microsoft Xbox Game Pass da almıyorum o yüzden.

Halı saha kiralayıp 7'ye 7 yapsanız daha iyi olur.

:D

Kanka EA Play'den almak bana saçma geliyor nedense, aylık ücret vercegimize oyunu direk alıp istediğim kadar oynamak benim için daha iyi oluyor. Microsoft Xbox Game Pass da almıyorum o yüzden.

:D
bana da EA Play saçma geliyor, bir de abonelik işlemlerini sevmem ben, EA Play alsam orda oynayacağım oyun yok, sade FIFA var, onun içinde abonelik sistemde oynamam mantıksız, hem bir de kütüphanemde yıllarca kalacak oyun ve EA Play olsa abonelik bitince oyunda gidecek napayım öyle işi ben :D

Kış İndiriminde acaba FIFA 23 düşer mi ki 2 yıldır düşmüş bu yıl dolar kuru ve bir önceki yılın oyununu aldığın için indirim gelmeyince tereddüt ettim :D

Bana da EA Play saçma geliyor, bir de abonelik işlemlerini sevmem ben, EA Play alsam orada oynayacağım oyun yok, sade FIFA var, onun içinde abonelik sistemde oynamam mantıksız, hem bir de kütüphanemde yıllarca kalacak oyun ve EA Play olsa abonelik bitince oyunda gidecek napayım öyle işi ben :D

Kış indiriminde acaba FIFA 23 düşer mi ki 2 yıldır düşmüş bu yıl dolar kuru ve bir önceki yılın oyununu aldığın için indirim gelmeyince tereddüt ettim :D

Ben bekleyeceğim kanka 22 Aralık geldiğinde yine burada konuşuruz fiyatı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı