FIFA 23 alınır mı?

mardinlicr7

Femtopat
Katılım
5 Ağustos 2022
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm.
Game Pass'ten FIFA 22 oynuyorum FIFA 23 alıp almamakla kararsız kaldım. Ortalama üstü saatler oynuyorum sizce 700 lira verilir mi?
 
Ne zaman gelir tahmini olarak 300-350 civarı indirim?

Bilmiyorum ama sağlam bir indirim yaparlar muhtemelen, ilk çıktığı gibi zaten alınmaz, bir ton hatayla çıkar, indirim dönemlerinde güzel bir indirim gelir gibi, ilk indirim zamanları çok indirim olmaz, 100-150 arası olabilir, fiyatı çok şişirdiler belki daha fazla da indirim yapabilirler tam emin değilim.
İlerleyen zamanlarda dediğiniz gibi 300-400 TL arası gibi sağlam bir indirim olabilir.
 
Selamünaleyküm.
Game Pass'ten FIFA 22 oynuyorum FIFA 23 alıp almamakla kararsız kaldım. Ortalama üstü saatler oynuyorum sizce 700 lira verilir mi?

Aleyküm selam. Oyunu sırf efsane ol modu için oynuyorum ama tam bir hayal kırıklığı. Pes13'ün efsane olun modu bile çok daha güzeldi şu anki güncel FIFA'dan. Kendimiz transfer isteği sunmadan hiçbir takımdan transfer teklifi gelmiyor. Sadece bir kere oldu 22 de kariyere yeni başlamıştım aynı transfer döneminde manchester City istemişti o kadar. Sözleşme süresi olmalı sözleşmemiz bittiğinde serbest statüye düşüp kulüpler ile görüşme gerçekleştirebilmeliyiz. Yine bahsettiğim gibi kendiliğinden transfer teklifi gelmeli. Kulüpler bizi izlemeye falan gelmeli (pes13 de bile vardı) maaş konusunda kulüp ile görüşebilmeliyiz vesayir vesayir. Yıl 2022 olmuş ayıptır yahu. Hiçbir geliştirme yok dümenden bir iki animasyon ekliyorlar tamam. Varsa yoksa Online mod bu kadar para göz olunmaz. Verme kardeşim 700 lira falan etmez. Rakipsiz kaldı diye oyuna neredeyse hiç özen gösterdikleri yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı