FIFA 23 alınır mı?

Everythink

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2019
Mesajlar
2.851
Çözümler
8
Arkadaşlar FIFA 23 alınır mı? İlk başlarda klavye ile oynayacağım sonra da gamepad alacağım futbol ile alakam yok keyif için gireceğim. Değer mi?
 
Dostum bence alınır indirimde biraz optimizasyon'unda sıkıntı var bence ama alınabilecek derece'de şu an Ben Kariyer modlarını sevdim ve hala daha oynuyorum bence solo eğlenceli yanı Kariyer modu gayet şık ve güzel olmuş Ultimate Team'de idare eder seviye de bence geçen seneye göre oyun daha ağır gelebilir ama online'ı kısaca ortalama ama zaman geçirmelik istiyorsan alabilirsin :) (Gol Sevinçleri,Ara sahnelerde fps drop girebilir)
 
Dostum bence alınır indirimde biraz optimizasyon'unda sıkıntı var bence ama alınabilecek Derece'de şu an Ben Kariyer modlarını sevdim ve hala daha oynuyorum bence solo eğlenceli yanı Kariyer modu gayet şık ve güzel olmuş Ultimate Team'de idare eder seviye de bence geçen seneye göre oyun daha ağır gelebilir ama Online'ı kısaca ortalama ama zaman geçirmelik istiyorsan alabilirsin :) (Gol Sevinçleri, Ara sahnelerde FPS düşmesi girebilir)

Ya sistem güçlü girmez bence.

Gamepad alınca alırım ya klavye ile cidden zevki çıkmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı