FIFA 23 alınır mı?

Bluer0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060
Arkadaşlar FIFA 23 174 TL oldu. Hayatımda hiç FIFA oynamadım PES'ciydim. Eğer FIFA 23 alırsam Online oynamayacağım sadece kariyer modu vs. oynarım alınır mı sizce? Benim açımdan bakarak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar FIFA 23 174 TL oldu. Hayatımda hiç FIFA oynamadım pes'ciydim. Eğer FIFA 23 alırsam Online oynamayacağım sadece kariyer modu vs. oynarım alınır mı sizce? Benim açımdan bakarak...

Game Pass de var veya EA Play üzerinden de oynayabilirsiniz FIFA 23 kariyer modu için alınır sadece hiç FIFA atmadıysanız size süper gelecektir net oynanır deneyin.

Çok sevdiğim bir oyun fakat Gamepassten alıp oynamanız tavsiye ederim kariyer modu oynayacaksanız bir zaman sonra ne kadar farklı takımlarla kariyerleri yapsanızda biraz sıkmaya başlıyor.

Çok sevdiğim bir oyun fakat Game Pass'ten alıp oynamanız tavsiye ederim kariyer modu oynayacaksanız bir zaman sonra ne kadar farklı takımlarla kariyerleri yapsanızda biraz sıkmaya başlıyor.

Game Pass'e zam gelecekya EA Play üyeliği alıp oradan oynasam daha mantıklı olmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı