Fifine H9 vs Arctis Nova 3

Hocam sizce Void Elite Wireless'ya da HS80 nasıl? 4-4.5k paraya değerler mi?

HS80 biraz ağır bir kulaklık olması hariç pekte büyük bir eksisi yok. Alıyorsanız wired modelini alın ayrıca. Wireless modelinin fiyatını şu an değmez. Nova 5'ten ucuz kulaklık Nova 5'in 1k üstünde bir fiyata çıkmış.

Hocam, Logitech G PRO X SE nasıl? Aynı fiyat bandında.

Normal G PRO gayet güzeldi ama SE modelini bilmiyorum.

Son düzenleme:
HS80 biraz ağır bir kulaklık olması hariç pek de büyük bir eksisi yok. Alıyorsanız wired modelini alın ayrıca. Wireless modelinin fiyatını şu an değmez. Nova 5'ten ucuz kulaklık Nova 5'inde üstünde bir fiyata çıkmış.

Normal G PRO gayet güzeldi ama SE modelini bilmiyorum.

Hocam peki Arctis Nova 3'ü sizce iade etmeli miyim? 3K ya aldım daha dün geldi. Kafa büyük olduğundan kafamı sıkıyor biraz malzeme kalitesi endişe ettiriyor. Sence genişler mi ya da direk fiyatını hak ediyor mu?

Hocam peki Arctis Nova 3'ü sizce iade etmeli miyim? 3K ya aldım daha dün geldi. Kafa büyük olduğundan kafamı sıkıyor biraz malzeme kalitesi endişe ettiriyor. Sence genişler mi ya da direk fiyatını hak ediyor mu?

Fifine H9 daha tercih edilesi bence hocam. İade edebilirim derseniz edin H9 alın bence.

Fifine H9 daha tercih edilesi bence hocam. İade edebilirim derseniz edin H9 alın bence.
Bende öyle düşünüyorumda hocam Steelseries'in uygulaması biraz açığı kapatıyor gibi ses kalitesinde. Şuana kadar kullandığım en iyi program olabilir kulaklık konusunda

Hocalar. Kararımı verdim Arctis de ya kalacak ya da iade edip wired HS80 alacağım. 4 Yıl sonra köklü bilgisayarı bırakacağım evleneceğim için sizce HS80 beni 4 yıl götürür mü?

Son düzenleme:
Hocalar. Kararımı verdim Arctis de ya kalacak ya da iade edip wired HS80 alacağım. 4 yıl sonra köklü bilgisayarı bırakacağım evleneceğim için sizce HS80 beni 4 yıl götürür mü?

Götürebilir diye düşünüyorum hocam. En fazla pedleri soyulur tahminimce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı