Fileice'tan Dosya İndirme

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 13.306
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Arkadaşlar ocağınıza düştüm yardım edin lütfen. Kaç saattir bu
Kod:
http://fileice.net/download.php?file=3y39c
dosyayı indirmeye çalışıyorum ama yapamadım. Her yolu denedim olmadı. Dosyanın içinde bir programın şifresi var. O programı açabilmem için bu şifreye ihtiyacım var arkadaşlar. Bu dosyayı benim için indirebilecek ve içindeki şifreyi bana mesaj atabilecek bir hayırsever arkadaş varsa çok sevinirim gerçekten.

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de son dönemlerdeki yeni internet kazığına denk gelmişsin. Dosyayı indirmenin yolu yok. Tamamen reklam için böyle yapılıyor. Programın şifresine ulaşmanın imkanı yok !

Hayır indirenler var. Youtube'da bir sürü video izledim herkes çatır çatır kullanıyor :/

Dosyanın adı Steam Wallet Hack olduğuna göre seni fena keklemişler. Yahu akıl var, mantık var. Steam gibi bir sistemi hackleyebileceğini mi sanıyorsun? Komik olmayın arkadaşlar. Yutmayın böyle yemleri. Spamcilere para kazandırmayın. O dediğin videoları ben YouTube'da Spam olarak işaretleyip kaldırtıyorum vaktim oldukça. Bir gün koyanlardan biri özel mesaj attı İngilizce: "Evde çocuklar yemek bekliyor, lütfen spam olarak işaretleme"

Banane ne abi? Evlenip çocuk yaparken bana mı sordun? Spamcileri hiç sevmem. Bu adilerin gözünün yaşına bakmam. Zaten yazdığı da kesin yalandı -ki gerçekse de banane...

Dosyanın adı Steam Wallet Hack olduğuna göre seni fena keklemişler. Yahu akıl var, mantık var. Steam gibi bir sistemi hackleyebileceğini mi sanıyorsun? Komik olmayın arkadaşlar. Yutmayın böyle yemleri. Spamcilere para kazandırmayın. O dediğin videoları ben YouTube'da Spam olarak işaretleyip kaldırtıyorum vaktim oldukça. Bir gün koyanlardan biri özel mesaj attı İngilizce: "Evde çocuklar yemek bekliyor, lütfen spam olarak işaretleme"

Banane ne abi? Evlenip çocuk yaparken bana mı sordun? Spamcileri hiç sevmem. Bu adilerin gözünün yaşına bakmam. Zaten yazdığı da kesin yalandı -ki gerçekse de banane...

Bu aydınlatıcı yazınız için çok teşekkürler :)

Bu aralar piyasada gezen aynı şekilde Crysis 3'ün DirectX 10 hack dosyası var böyle bir şey mümkün müdür peki ?

Bu aralar piyasada gezen aynı şekilde Crysis 3'ün DirectX 10 hack dosyası var böyle bişey mümkün müdür peki ?

Tabii ki mümkün değil. Bu da kullanıcları kandırıp virüs sokmak için yapılmış güzel bir çaba. Her şeyden öte kim DirectX 10 ile Crysis 3 oynar ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı