Filistin neden işgal altında?

Siyonizm. Dünyayı yöneten siyasi hareket. Atalarımızın Yahudilerin canlarını çok yakmaları sebebiyle, yüzyıllardır yanıp tutuştukları halde bir türlü kavuşamadıkları Kudüs topraklarını almaya çalışmaları daha doğrusu alamamaları diyebiliriz. Osmanlının yıkılmasını fırsat bilerek işgal hareketlerini hızlandırdılar. Kendileri sapık ve lanetli toplumlardır. Verdikleri sözleri tutmazlar, vicdan gibi bir duyuları yoktur. Tek gayeleri Müslümanları ortadan kaldırarak 3 büyük din için kutsal sayılan Kudüs topraklarını geri almaktır. Lakin şuan Müslümanların tepkisiz kalmaları yüzünden başarılı olma düzeyine yaklaşmışlar. Sıradaki hedefleri Türkiye Cumhuriyeti dir. Bu durumda bizim çok çalışıp söz geçirtebilecek bir ülke olmamız gerekmekte.

Komplo teorisyenleri geldi... Arkadaşlar şu heryere ecdadınızı sıkıştırmaktan bıkmadınız mı? Ecdadınızı umursayan mı var artık? Yahudilerin tek kararla ülkeyi bitirme durumları var. Para ve güç onların elinde çünkü. Ayrıca onların müdahale etmesine gerek mi var? Ülkemizi yavaş yavaş yiyen bu topraklarda yaşayan insanlardır. Para için, mevki için yapmadıkları pislik yok. Heleki o İslamın doğduğu Arabistanda yaşayanlardan bahsedemiyorum bile. Şimdi gelip bana burda Müslüman düşmanı demeyin, herkes kimin ne olduğunu biliyor. Biraz cesaret.

Komplo teorisi? Yahu beyfendi biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz.

Biz Filistin'de vahşet var, insanlar öldürülüyor diyoruz, siz güç ve para Yahudilerde diyorsunuz.

Sıkıntı burada işte. Adamlar gayeleri için gece gündüz çalışıyor. Biz yine böyle birbirimizi yiyoruz.

Yok efendim senin dinin şu/bu, senin ecdadın şöyle/böyle... Bunları bırakın artık... Araplar ile İslamiyet i aynı kefeye koymayı bırakın.

Şuan Arabistan da yaşayanlar Arap falan değil... Resmen yaratık...

Konuyu dağıtmayın...

Komplo teorisyenleri geldi... Arkadaşlar şu heryere ecdadınızı sıkıştırmaktan bıkmadınız mı? Ecdadınızı umursayan mı var artık? Yahudilerin tek kararla ülkeyi bitirme durumları var. Para ve güç onların elinde çünkü. Ayrıca onların müdahale etmesine gerek mi var? Ülkemizi yavaş yavaş yiyen bu topraklarda yaşayan insanlardır. Para için, mevki için yapmadıkları pislik yok. Heleki o İslamın doğduğu Arabistanda yaşayanlardan bahsedemiyorum bile. Şimdi gelip bana burda Müslüman düşmanı demeyin, herkes kimin ne olduğunu biliyor. Biraz cesaret.
Ayrıca övünülecek bir ecdadımız var, Allah a şükür. Ecdadımızdan utanmanıza gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte sıkıntı burada başlıyor biz ve bizden öncekileri ecdadımızın bize bıraktığı emanetleri ve değerleri yerinde koruyamadığı için bunlar oluyor. Türk milleti ebedi dir. Onların silahı, topu, tüfeği varsa bizimde imanımız var. Eğer gerçekten inanırsak atom bombası dahi atsalar geri toparlanırız ve inlerine girip kül ederiz. Tarihimize bakarsan bir sürü örneği var zaten. Yapılacak tek şey çalışmak, çabalamak ve muhtaç olanlara yardım elimizi uzatmak. Bunları yapınca gerisi gelir merak etme.

Komplo teorisi? Yahu beyfendi biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz.

Biz Filistin de vahşet var, insanlar öldürülüyor diyoruz, siz güç ve para Yahudiler de diyorsunuz.

Sıkıntı burada işte. Adamlar gayeleri için gece gündüz çalışıyor. Biz yine böyle birbirimizi yiyoruz.

Yok efendim senin dinin şu/bu, senin ecdadın şöyle/böyle... Bunları bırakın artık... Araplar ile İslamiyet i aynı kefeye koymayı bırakın.

Şuan Arabistan da yaşayanlar Arap falan değil... Resmen yaratık...

Konuyu dağıtmayın...

Ayrıca övünülecek bir ecdadımız var, Allah a şükür. Ecdadımızdan utanmanıza gerek yok.

Utanıyorum diye bir laf söylemedim. Ecdadınızı umursayan yok dedim.
İşte sıkıntı burada başlıyor biz ve bizden öncekileri ecdadımızın bize bıraktığı emanetleri ve değerleri yerinde koruyamadığı için bunlar oluyor. Türk milleti ebedi dir. Onların silahı, topu, tüfeği varsa bizimde imanımız var. Eğer gerçekten inanırsak atom bombası dahi atsalar geri toparlanırız ve inlerine girip kül ederiz. Tarihimize bakarsan bir sürü örneği var zaten. Yapılacak tek şey çalışmak, çabalamak ve muhtaç olanlara yardım elimizi uzatmak. Bunları yapınca gerisi gelir merak etme.

Aynen iman gücünle akıl-hayal edemeyeceğin bombaları defedersin. Arkadaşlar gerçekten biraz realist olalım yahu.

Utanıyorum diye bir laf söylemedim. Ecdadınızı umursayan yok dedim.

Aynen iman gücünle akıl-hayal edemeyeceğin bombaları defedersin. Arkadaşlar gerçekten biraz realist olalım yahu.

Arkadaş sadece iman gücü dememiş, çalışmak da demiş.

O para ve güç onlarda dedin Yahudilerin, bugün bu halde olmalarının temel nedeni çalışmaları ve inanmaları. Eğer inanmazsan, herhangi bir şeye, ne kadar çalışırsan çalış bir sonuç alamazsın.

İslam'a hoş bakmayan, bilmi öne çıkaran düşünce, düşünceniz.

Kardeşim sen çalıştığın müddetçe karşılığı ilahi takdir tarafından verilir. Eğer gerçekten iman etmişsen Allah sana ilim yolundaki kapılarını açar o çok takdir-i şayan kıldığınız yabancı mühendisleri deler geçersin. Bunun günümüzde pek örneği yok. İman gücüyle kimse kurtarılmıyor fakat sen gerçekten sabrettiysen, gayret ettiysen Allah gerisini getiriyor. Örnek vereyim Çanakkale savaşı, 15 Temmuz.

Kardeşim sen çalıştığın müddetçe karşılığı ilahi takdir tarafından verilir. Eğer gerçekten iman etmişsen Allah sana ilim yolundaki kapılarını açar o çok takdir-i şayan kıldığınız yabancı mühendisleri deler geçersin. Bunun günümüzde pek örneği yok. İman gücüyle kimse kurtarılmıyor fakat sen gerçekten sabrettiysen, gayret ettiysen Allah gerisini getiriyor. Örnek vereyim Çanakkale savaşı, 15 Temmuz.

Öncelikle kibar konuştuğun için teşekkür ederim. :) Tartışmaya girmek istemiyorum, diyecek bir ton lafım var aslında. Fakat kendi içimizdede kavga etmek bir yarar sağlamaz. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı