Filistin neden işgal altında?

İnanmayan niye sefa sürüyor ? Nedeni açık ve net adamlar çalışıyor, çabalıyor ve gayret gösteriyor. Allah çalışana emeğinin karşılığını verir. Zaten Türkiye de ve dünyada gerçek manasıyla iman etmiş kişi sayısı çok düşük.

Arkadaşlar konuyu kapatalım yoksa kısır döngüye dönecek.

İman ile niye hiç birşey elde edilmiyor? Örnek verebilir misiniz? Sefa sürüyordan kastınız nedir ?

Coğarafyamızın hali çok mu güzel gerçekten? Bana bir tane İslam Dünyasından örnek verin. Yabancı lobileri yalayanlar hariç, hepsi sefalet içinde. Ben sadece İslama böyle değilim tüm dinlere bu tavrım. Karşı değilim kısacası. Ama Dünyamızda imanın büyük bir kısım tarafından para kullanıldığını unutmayın.

Bana ABD nin girmediği Ortadoğu ülkesi göstersene...

Lütfen objektif bakın. İman demek çalışmaktır. Tarikata bağlanmak, şeyhe tabi olmak değil.

Ayrıca yine söylüyorum, bir Yahudi, bir müslüman kadar dindardır. Ama onun artısı çalışmasıdır.

10 senedir sefalet var, çünkü insanların üzerine bomba yağıyor, ABD, Rusya tarafından...

Bana ABD nin girmediği Ortadoğu ülkesi göstersene...

Lütfen objektif bakın. İman demek çalışmaktır. Tarikata bağlanmak, şeyhe tabi olmak değil.

Ayrıca yine söylüyorum, bir Yahudi, bir müslüman kadar dindardır. Ama onun artısı çalışmasıdır.

10 senedir sefalet var, çünkü insanların üzerine bomba yağıyor, ABD, Rusya tarafından...

E kim yalıyor onları? Ya açıkca söyleyin " Kahraman ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz." diyenler kimdi?

Coğarafyamızın hali çok mu güzel gerçekten? Bana bir tane İslam Dünyasından örnek verin. Yabancı lobileri yalayanlar hariç, hepsi sefalet içinde. .
Allah çalışana hakkını verir. Senin dinin, zenginliğini belirlemez.

Biz sadece İslama bağlanalım hiçbir şey yapmayalım demiyoruz. Çalışalım, çabalıyalım. Ha, bunun yanında da güzel bir inancımız, güzel ahlakımız olsun diyoruz.

E kim yalıyor onları? Ya açıkca söyleyin " Kahraman ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz." diyenler kimdi?
Şimdi bu mesajdan, Erdoğan'cı olduğumu çıkardıysanız, ben sizinle daha fazla tartışmayacağım.

Zira siz objektif düşünemiyorsunuz. Mesajlarınızda bir anlam bütünlüğü yok. Damdan dama atlıyorsunuz.

Allah çalışana hakkını verir. Senin dinin, zenginliğini belirlemez.

Biz sadece İslama bağlanalım hiçbir şey yapmayalım demiyoruz. Çalışalım, çabalıyalım. Ha, bunun yanında da güzel bir inancımız, güzel ahlakımız olsun diyoruz.

Şimdi bu mesajdan, Erdoğan'cı olduğumu çıkardıysanız, ben sizinle daha fazla tartışmayacağım.

Zira siz objektif düşünemiyorsunuz. Mesajlarınızda bir anlam bütünlüğü yok. Damdan dama atlıyorsunuz.

Yahu ne Erdoğancısı? Mevzu içimizde demeye çalışıyorum.

Coğarafyamızın hali çok mu güzel gerçekten? Bana bir tane İslam Dünyasından örnek verin. Yabancı lobileri yalayanlar hariç, hepsi sefalet içinde. Ben sadece İslama böyle değilim tüm dinlere bu tavrım. Karşı değilim kısacası. Ama Dünyamızda imanın büyük bir kısım tarafından para kullanıldığını unutmayın.
Dediğiniz gibi bazı ülkelerde (durumlarda) para, imandan önde gelebiyor. Olaya biraz yüzeysel bakalım. Arabistan teslim olmuş durumda ve sefasını sürüyorlar. Teslim olmayan ülkeler veya direnen Müslüman ülkeler ise zulüm görüyor. Bu dünya da mazlumun, ezilmişin yanında olmak çok zordur. Ama İslamada bu yakışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı