Fin lisesi mi tercih edilmeli yoksa Aselsan Teknik Lisesi mi?

Kaan 1

Yoctopat
Daha fazla  
2021 LGS'den 470 puan 0,40 dilim yapmıştım. Bazı sebeplerden dolayı Aaal'e gitmek yerine özel fen lisesine gittim. Okulumu değiştirmek istiyorum 10.sınıfta gelirsem sonradan geldiğim için alışmak açısından falan sıkıntı çeker miyim? Aaal nasıl yani değiştirmeli miyim okulumu? Özellikle 11 12.sınıf YKS açısından nasıl eğitimi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba, sorunuzun üzerinden epey zaman geçmiş ama benim de güncel sorularım var. LGS puanım AAAL'yi tutuyor. LGS puanımla Fen Lisesi mi AAAL'yi yoksa Aselsan Teknik Lisesi'ne gitmek mi daha mantıklı. Siz okul değiştirdiniz mi ?

Merhaba, sorunuzun üzerinden epey zaman geçmiş ama benim de güncel sorularım var. LGS puanım Aaal'yi tutuyor. LGS puanımla fen lisesi mi Aaal'yi yoksa ASELSAN teknik lisesi'ne gitmek mi daha mantıklı. Si.

Merhaba, sorunuzun üzerinden epey zaman geçmiş ama benim de güncel sorularım var. LGS puanım Aaal'yi tutuyor. LGS puanımla fen lisesi mi Aaal'yi yoksa ASELSAN teknik lisesi'ne gitmek mi daha mantıklı. Siz okul değiştirdiniz mi?

Eğer mühendislik tercih etceksen ASELSAN, hem sosyal hem zeki arkadaşlarım olsun diyorsan aaal. Fen lisesi adının çok bir önemi yok zaten fen lisesi konuları çıkmıyor YKS'de sonuçta. Geç gmrdüm ama kesin aaal tercih etmişsinidr bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı