Meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi tercih edilmeli?

Bakın şimdi hocam, kendinizi geliştirdiğiniz ve işinizde deneyimli olduğunuz yani bu konuda azimli olduğunuz sürece cidden işsiz kalmanız zor. Ha şu da var: "ben paraya önem veririm abi." diyorsanız cidden orasını bilemem ama sevdiğiniz işi yapmanız sizin için çok çok rahat olacaktır.

Hocam meslek derslerimiz yeterli sekilde anlatiyor hocalar.

Hocam siz sanirim temel dersleri alma yanında bir de meslek öğrenmek istiyorsunuz ve seviyorsunuz meslek ogrenmeyi ama sizde söylemişsiniz okulda keko sıkıntıli tipler var vs. bunlar tüm eğitim hayatınızı çöp edebiliyor benim önerim Anadolu lisesine gecmenizden yana.

Hocam bizim sinifta keko yok zeki insanlar var.

E ne güzel hocam, üstteki arkadaşın da dediği gibi ilginiz olduğu bir dersi seçin, yolunuza bakın üniversitenizi okuyun.

Hocam iste 11 12 de kultur dersi azalacak sinavda bir şey yapamayacağım diye korkuyorum galiba. Kendim mevzuna kalip calisip basarabilir miyim?

Okul 200 puan ile öğrenci almış çevresi kotu demişsiniz hocam oradan yola cikarak yorum yaptım ben öyle ise meslekten devam edin derim.

Hocam aferdersiniz ama tum gerizekalilar orada ben onlardan biraz daha iyiyim bizim sinifta da 350+ alan ogrenciler var yani.

@Fear69 hocam şimdi kalın dedim de çalışmayın demedim haberiniz olsun, bazen yanlış yanlış anlaşılma olabilir, olmadı kalın anlamında yani.

Hocam peki mevzuna kalip bir sene kendim calissam siralama yapabilir miyim en temelden?

Sizin sınıftakiler ve arkadaş çevreniz öyle tip öğrenci degillerse sorun yok hocam diğer öğrenciler ile yüz göz olmazsınız olur biter.

Yok hocam hepsi akıllı maşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı