Meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi tercih edilmeli?

Hocam peki mevzuna kalip bir sene kendim calissam siralama yapabilir miyim en temelden?
Hocam o sizin programınıza ve anlama kapasitenize bağlı, verimli ve sıkı çalışma arasında Everest Dağı kadar fark var. Tabii hayat sizin, tercih sizin. Benim lafıma gelip de koca hayatınızı mahvetmeyin, uygularsınız uygulamazsınız o size kalmış.

Hocam o sizin programınıza ve anlama kapasitenize bağlı, verimli ve sıkı çalışma arasında Everest dağı kadar fark var. Tabii hayat sizin, tercih sizin. Benim lafıma gelip de koca hayatınızı mahvetmeyin, uygularsınız uygulamazsınız o size kalmış.

Hocam ben calıştımmı yapabiliyorum.
Yani su donemde Türkiye'de universte okumak bile değersiz oldu tanidık bir abim var ted okumuş asgeri ücretle calisiyor yazik degilmi surdaki kasiyer bile askeri ücret aliyor.

Hocam ben calıştımmı yapabiliyorum.
Yani su donemde Türkiye'de universte okumak bile değersiz oldu tanidık bir abim var ted okumuş asgeri ücretle calisiyor yazik degilmi surdaki kasiyer bile askeri ücret aliyor.
Öyle hocam, aklıma geldi şöyle bir video vardı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii ben okuyacağım ama sonumuz nasıl olacak bilemiyorum.

Öyle hocam, aklıma geldi şöyle bir video vardı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii ben okuyacağım ama sonumuz nasıl olacak bilemiyorum.

Hocam galiba basvuruyu iptal edeceğim.
Annem babamdanda tavsiye aldim onlarda meslekte kalmami 1 sene mevxuna kalip hayvan gibi calisip cok guzel bir universite kazanirsin diyor.

Hocam hayırlısı inşallah, yolunuz açık olsun.

Hocam ya şimdiden işsizlik korkusuna düştük dün gece yatagımda hüngür hüngür ağladim Türkiye'nin durumu ne be.

Hocam ya şimdiden işsizlik korkusuna düştük dün gece yatagımda hüngür hüngür ağladim Türkiye'nin durumu ne be.

Hocam okusan da okumasan da bu ülkenin böyle bir gerçeği var. Bunun korkusuyla daha iyi yerlere gelebilme şansını daha bu yaşında baltalama. Elbette meslek okuyup da çok iyi bir üniversiteye girebilirsin bu sana bağlı. Fakat Anadolu seni doğrudan iyi bir bölüme hazırlayacak (iyi bir okulsa). İyi düşün iyi ölç biç. Çevrende eğitimci insanlar varsa kesinlikle onların fikirlerini al. Beklentilerini ve hayallerini güzelce anlat. Okuldaki rehber hocandan da destek talep edebilirsin bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı