Meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi tercih edilmeli?

Hocam ben 12'yim. :D

Sinavami hazirlaniyorsunuz hocam?
Edindiginiz tecrubelerle, ben matrmatigi falan temelden basleyip dogru ve etkili bir sekilde calisim muhendislik bölümü kazanabilir miyim? Evde tek basima.

Sinavami hazirlaniyorsunuz hocam?
Evet hocam, hatta kendimce program bile oluşturdum:
1725436600514.png

Edindiginiz tecrubelerle, ben matrmatigi falan temelden basleyip dogru ve etkili bir sekilde calisim muhendislik bölümü kazanabilir miyim? Evde tek basima.
Çok zor be hocam, dediğim gibi hangi mühendislik olduğuna ve üniversitesine de bağlı.

Bende meslek lisesinde okuyorum ve OBP ile çevredeki güzel okullara gidebiliyorum maymun dolu okul bahçeye çıkıp bir gezdiğinde bile anlıyorsun ama ben yazılımı sevdiğim için başka bir yere gitmiyorum tavsiyem seviyorsan devam etmen. Öyle okuldaki keko tipleri takma bile benim durumda aynı öbür bölümlere önüne gelenleri alıyorlar bilişime 350 üstünü.

Bende meslek lisesinde okuyorum ve OBP ile çevredeki güzel okullara gidebiliyorum maymun dolu okul bahçeye çıkıp bir gezdiğinde bile anlıyorsun ama ben yazılımı sevdiğim için başka bir yere gitmiyorum tavsiyem seviyorsan devam etmen. Öyle okuldaki keko tipleri takma bile benim durumda aynı öbür bölümlere önüne gelenleri alıyorlar bilişime 350 üstünü.

Atp misin sen ben AMPyim iste universite ye caliscamayacağım hocam.

Atp misin sen ben AMPyim iste universite ye caliscamayacağım hocam.
Evet atp yim LGS puanın düşük muydu AMP ye geçme şansın yokmu

O zaman tavsiyem eğer bölümünü seviyorsan aynı Bolu'mde daha iyi atp olan bir sınıfa girmen son sene çok meslek dersi var.

O zaman tavsiyem eğer bölümünü seviyorsan aynı Bolü'mde daha iyi atp olan bir sınıfa girmen son sene çok meslek dersi var.

Yazılımda c# gördünüz demi sizde bu sene

Evet atpyim LGS puanın düşük muydu AMP ye geçme şansın yok mu?

O zaman tavsiyem eğer bölümünü seviyorsan aynı Bolu'mde daha iyi atp olan bir sınıfa girmen son sene çok meslek dersi var.

O zaman tavsiyem eğer bölümünü seviyorsan aynı bolü'mde daha iyi atp olan bir sınıfa girmen son sene çok meslek dersi var.

Yazılımda C# gördünüz değil mi sizde bu sene.

Hocam anaodluya nakik basvurusu yaptim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı