Fingertip FPS oyunları için mouse önerisi

Bütçe
1500TL
Tamamdır alacağım bunu ustam senden ricam bir de bana Valorant'ta hiç uğraşmak istemiyorum açıkçası tekrardan hassasiyet ayarı yapmakla senin hassasiyetin ile birkaç deneme ile az yükseltir ya da azıcık düşürürüm rica etsem farenin şu anki DPI ile Valorant içerisinde kullandığın hassasiyet ayarını söyler misin kusura bakma seni de uğraştırdım biraz.

Hocam ben ekstra düşük hassasiyette oynuyorum sana çok uyar mı bilmem. Rival 300'den geçmiştim o da 130gr. Oyun içi sens 0.21 DPI 800.

1697312010881.png

Ayarlar da üstteki fotoğraftaki gibi.
Ama dediğim gibi ben ekstra düşük sensivityde oynuyorum sen 0.30'a al öyle dene.

Hocam ben ekstra düşük hassasiyette oynuyorum sana çok uyar mı bilmem. Rival 300'den geçmiştim o da 130gr. Oyun içi sens 0.21 DPI 800.

Eki Görüntüle 1977425

Ama dediğim gibi ben ekstra düşük sensivityde oynuyorum sen 0.30'a al öyle dene.

Tamamdır teşekkür ederim yardımın için konu kapanabilir herkese teşekkürler yardımları için.

Eki Görüntüle 1977425

Kanka biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım farem geldi şu anda oynuyorumda DPI 800 de oyun içi sensim 0.7 sence normal mi böyle olması 200gr bir mouse kullanıyordum bundan önce 😅

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim yardımın için konu kapanabilir herkese teşekkürler yardımları için.

Kanka biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım farem geldi şu anda oynuyorumda DPI 800 de oyun içi sensim 0.7 sence normal mi böyle olması 200gr bir mouse kullanıyordum bundan önce.

Önerilen eDPI 150 ile 450 aradı oluyor genelde he oynanır mı dersen oynarsın mesela woxic CS'yi 1600DPI 1.5 sensle oynuyor ama masası küçük diye öyle alışmış. Mouse pad için rahat alan varsa bir tık düşük öneriliyor kontrol açısından.

Önerilen EDP'ı 150 ile 450 aradı oluyor genelde he oynanır mı dersen oynarsın mesela woxic CS'yi 1600DPI 1.5 sensle oynuyor ama masası küçük diye öyle alışmış. Mouse pad için rahat alan varsa bir tık düşük öneriliyor kontrol açısından.
WhatsApp Image 2023-10-19 at 1.22.44 PM.jpeg

Ha anladım hocam teşekkür ederim benim de masa pek büyük değil zaten bir de şunun ne işe yaradıgı hakkında bir bilgin var mı?

Ha anladım hocam teşekkür ederim benim de masa pek büyük değil zaten bir de şunun ne işe yaradıgı hakkında bir bilgin var mı?
O uzatma kablosu. Sinyali daha iyi alması için yaklaştırman gerekiyor. Gelen type c yi bir ucuna diğer ucuna da dongle'ı tak mousepadin yakınlarına bir yere koy 5-10 cm uzaklıkta olsun. Şu şekilde :
368131bc-dd30-4a5c-9d5f-261ea31dd848.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı