Fiş iptali olmasına rağmen param çekildi

matrokor

Hectopat
Eczaneden ilaç alıyordum, kartla ödeme yaptım. 1. çekmede fiş iptali yazdı, geri verdi. Yine aynısı oldu, 3 kere benden çekim yapıldı, 3'ünün de ücreti alındı. Banka müşteri hizmetleri ile görüştüm. İşlem gerçekleşti, gidip ya iade alın ya da hizmeti alın diyorlar. Ben de eczaneci ile konusuyorum; gün sonu alırız, orada çıkar diyor. Gün sonunda çıkmadı, elimde 3 tane fiş var. 3'ünün de üstünde fiş iptali yazıyor ama para benden tahsis edildi. Ne yapmam gerekiyor?

Eczaneden ilaç alıyordum, kartla ödeme yaptım. 1. çekmede fiş iptali yazdı, geri verdi. Yine aynısı oldu, 3 kere benden çekim yapıldı, 3'ünün de ücreti alındı. Banka müşteri hizmetleri ile görüştüm. İşlem gerçekleşti, gidip ya iade alın ya da hizmeti alın diyorlar. Ben de eczaneci ile konusuyorum; gün sonu alırız, orada çıkar diyor. Gün sonunda çıkmadı, elimde 3 tane fiş var. 3'ünün de üstünde fiş iptali yazıyor ama para benden tahsis edildi. Ne yapmam gerekiyor?
Banka ile ilgili. Müşteri hizmetlerini yine ara. Konuştuğun kişi bilgisiz olabilir.

Ücret alındıktan sonra tekrar kartınızı kullanıp iptal seçeneği ile işlem yapıldıysa slipte iptal görüyorsanız hala provizyonda bekliyor olabilir. Cihazdan ücret çekimi olduktan sonra iptal ile işlem geri alınırsa hesap detaylarında bir şey görmemeniz lazım. Siz yine de gün sonuna kadar bekleyin. Akşam 12'den sonra hesap detaylarında +bakiye olabilir ya da hiçbir işlem gözükmeyebilir.

Müşteri hizm. hesap detaylarında -işlem görüyor normal, endişe etmeyin. Elinizde iptal slibi varsa en geç akşam hesap detaylarında normalde döndüğünü göreceksiniz. Size bu şekilde bilgi aktarmaları normal. Panik yapmayın :)

Hocam şey yapın:
indexxxx.jpg

Şaka bi yana eğer önemli bir miktarsa peşinde koşup tüketici hakem heyetine gitmeyi deneyebilirsiniz.

Artı -1 Eksi

Bankayla görüşünüz. Sizden daha fazla para almak için yapmıştır muhtemelen.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı