Fitness eğitmeni programı nasıl oluyor?

Dr.Grunwalder

Decapat
Daha fazla  
Bugün Fitnessa gideceğim ve eğitmen bana program yapacakmış ama ne olacağını hiç bilmiyorum, biri bu konuda biraz bilgilendirirse beni çok memnun olurum. Yani isteğe göre mi yapıyor yoksa durumumuza göre mi yapıyor? ( Kilolu / Kilosuz / Sadece kas yapmak isteyen vb.) Son olarak bu eğitimi istediğimiz zaman durdurabilir miyiz? Son olarak da eğitim sürecinde eğitmen hep başımızda mı bekliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Fitnessa gideceğim ve eğitmen bana program yapacakmış ama ne olacağını hiç bilmiyorum, biri bu konuda biraz bilgilendirirse beni çok memnun olurum. Yani isteğe göre mi yapıyor yoksa durumumuza göre mi yapıyor? ( Kilolu / Kilosuz / Sadece kas yapmak isteyen vb.) Son olarak bu eğitimi istediğimiz zaman durdurabilir miyiz? Son olarak da eğitim sürecinde eğitmen hep başımızda mı bekliyor?
Program dediğimiz şey hangi hareketlerin hangi sırayla hangi günler yapıldığını gösteren bir liste. Her haraket herkes için uygundur bu haraket sadece kilolular yapsın ya da kas çıkartmak istiyorsan bu haraket yap denilebilecek haraketler yok. İlk aylarda bütün vücudu çalışacak haraketler yaparsın geliştikten sonra izole bölgelere geçersin örnek olarak sırt gününde bütün vücut yerine sadece sırt kaslarını aktif olarak çalıştıran hararetleri yaparsın. Geliştikçe sana daha iyi gelen haraketleri bulursun ve onları yaptığın kendi programını çıkartabilirsin
Sadece spor salonuna yazıldıysanız istediğiniz zaman çıkıp gidebilirsiniz, hiç salona gitmeyedebilirsiniz. Fakat PT çalışma sistemi ile anlaştıysanız belli bir saat verirler o saatte eğitmenle birlikte çalışırsınız, eğitmen süre tutar tekrarları sayar, haraket formunuzu düzeltir vs. PT sistemi salon fiyatlarına göre yüksektir.

Çok teşekkür ederim. Peki PT den ayrılma vakti var mı yoksa istediğim zaman mı, hocaya saygısızlık olur mu yani

Moderatör çok merak ettim neyi düzelttin acaba? Halbuki bir hata yapmadığım halde...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Peki PT den ayrılma vakti var mı yoksa istediğim zaman mı, hocaya saygısızlık olur mu yani
Olmaz hatta antrenörün işine gelir. Örnek olarak aylık olarak toplu ders alıyorsun haftada 4 gün günlük 1 saat olarak, toplu ödeme yaptığın için istersen hiç gitme ya da 10dk sonra çık o ücreti yine de ödüyorsun. Antrenörün de o saatte başka bir ders vermediği için kalan sürede çay, kahve içip oturabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı