Fitness mi Yüzmek mi?

SeloTe

Hectopat
Daha fazla  
184 cm, 93 kiloyum %25 yağ oranım var. Haftada 4 gün (upper / lower) ağırlık çalışmak mı 5-6 ayda daha çok yağ yakıp, postür düzeltip vücudu güzel bi forma sokar yoksa haftada 4 gün olimpik havuzda 30-45 dk yoğun şekilde yüzmek mi? Beslenme olarak sabah yumurta vb. klasik kahvaltı, öğlen yemek yemiyorum akşamda ev yemeği 1000-1300 kalori civarı. Amacım kas kazanmaktan ziyade yağ yağmak.

Daha doğal bir görünüm için yüzmek, ama ben sınırımı bilirim bu konulara hakimim diyorsan fitness hem kafada dağıtrsın. Ama yengeç gibi yürüyüp balon gibi gözükmek istiyorsan o başka...

Balon gibi gözükmek için 5 6 ay yetseydi sokak çubuk kraker keko değil "balon" kaynardı. Dudağa dolgu yaptırmıyorsun sonuçta.

Yüzmeyle postür düzelir sadece kas yapılmaz.
Ben olsam yüzmeye giderim hem kondisyon hem de hobi olarak daha mantıklı.(çok olmasa da vücut geliştirme geçmişim var.)

184 cm, 93 kiloyum %25 yağ oranım var. Haftada 4 gün (upper / lower) ağırlık çalışmak mı 5-6 ayda daha çok yağ yakıp, postür düzeltip vücudu güzel bir forma sokar yoksa haftada 4 gün olimpik havuzda 30-45 dk yoğun şekilde yüzmek mi? Beslenme olarak sabah yumurta vb. klasik kahvaltı, öğlen yemek yemiyorum akşamda ev yemeği 1000-1300 kalori civarı. Amacım kas kazanmaktan ziyade yağ yağmak.

Yağ yakmak istiyorsan fitness. Ben önce fitness yapıp yağ yakmanı sonra da hobi olması ve kilo vermeyi desteklemesi amacıyla yüzmeye yönelmeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hem fitness yapıp hem yüzüyorum yağ yakmak ve güzel bir görüntü için tabiki fitness yapmalısın. Hobi olarak yine yüzmeye gidebilirsin sorun olmaz

Yağ yakmak istiyorsan fitness. Ben önce fitness yapıp yağ yakmanı sonra da hobi olması ve kilo vermeyi desteklemesi amacıyla yüzmeye yönelmeni tavsiye ederim.
Yağ yakmak için gereken şey kalori açığı. Kalori açığı olmadan fitness da yapsa yüzse de hiçbir şey olmaz. Yüzme kalori yakmak açısından çok daha etkili zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı