Fitness programı iyi mi?

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Fotoları yüklüyorum.
P chest triceps forearm.
S
C omuz sırt trapez abs.
P
C chest biceps forearm.
C legs abs.
P

Screenshot_20230607-160114.png

Screenshot_20230607-160119.png

Screenshot_20230607-160131.png

Screenshot_20230607-160137.png

Screenshot_20230607-160147.png

Çok fazla yanlış tercihler var. Birkaçını yazayım:
1. gün pushups ile sadece ısınabilirsin 1 set. Bench press ilk hareketin olsun.
2. gün lat pulldown ile başlama önce row yap sonra esnet izolasyon tarzı.

Eğer yeni başladıysan fullbody gir daha çok makineleri kullan. 1 ay sonra 2 bölgeye geçebilirsin. 3-4 ay sonra da push pull legs tarzı programları deneyebilirsin. Bu yaptığın program olmamış.

Çok fazla yanlış tercihler var. Birkaçını yazayım:
1. gün pushups ile sadece ısınabilirsin 1 set. Bench press ilk hareketin olsun.
2. gün lat pulldown ile başlama önce row yap sonra esnet izolasyon tarzı.

Eğer yeni başladıysan fullbody gir daha çok makineleri kullan. 1 ay sonra 2 bölgeye geçebilirsin. 3-4 ay sonra da push pull legs tarzı programları deneyebilirsin. Bu yaptığın program olmamış.

1.PushUp a benzeyen daha zor bir hareket olduğu için koydum. Onda gayet iyi olunca silecem onu.
2. Dediğin olabilir. Esnet izolasyondan kastın ne?

Yeni değilim.
Full body yapasım yok ama tavsiye ettiğin program varsa yazabilirsin.(bu hareketleri geliştirdiği bölgelere göre seçtim. Kısmen full body gibi)

Neden olmamış? Düzgünce açıklar mısın?
Mantığını açıklarsan ona göre düzenlerim.

Saatlerce uğraştığım programi olmamış denilipte çöpe atamam. Sadece biraz değiştirebilirim .
Hangi gün hangi bölge olabileceği gibi. Hareketleri pek değiştiresim yok eğer sorunu yoksa.

Artı -1 Eksi
1.PushUp a benzeyen daha zor bir hareket olduğu için koydum. Onda gayet iyi olunca silecem onu.
2. Dediğin olabilir. Esnet izolasyondan kastın ne?

Yeni değilim.
Full body yapasım yok ama tavsiye ettiğin program varsa yazabilirsin.(bu hareketleri geliştirdiği bölgelere göre seçtim. Kısmen full body gibi)

Neden olmamış? Düzgünce açıklar mısın?
Mantığını açıklarsan ona göre düzenlerim.

Saatlerce uğraştığım programi olmamış denilipte çöpe atamam. Sadece biraz değiştirebilirim .
Hangi gün hangi bölge olabileceği gibi. Hareketleri pek değiştiresim yok eğer sorunu yoksa.
PPL çalışmanı öneriririm eğer yeni başlamadıysan ve büyümek istiyorsan yapman gereken bir program var zaten.Bu program olmamış bence ne amaçla çalıştığını anlayamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PPL çalışmanı öneriririm eğer yeni başlamadıysan ve büyümek istiyorsan yapman gereken bir program var zaten.Bu program olmamış bence ne amaçla çalıştığını anlayamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PPL benziyor zaten.
Yapabilirsem ona göre değiştirebilirim ama her hareketin hedef kaslarına bakmam lazım.

Bu program niye olmamış ki? Sebebini mantığını açıklarsanız ona göre düzeltirim.

Düzenleme seçeneği olsaydı en yukarı yazardım:
Yazmayı unutmuşum. Amacım sadece Güç. Büyümek istemiyorum.
Bundan hariç olarakta Kalistenik'e ilgim var .(ama ana çalışma yerim fitness)
ABS i fazla koydum çünkü çalışmasını seviyorum hem yeterince geliştikten sonra haftada tek e düşüreceğim. Bacakları da seviyorum ama onun gelişmesini istemiyorum o kadar. Göğüsü de yeterince güçlendirince yine tek e indireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı