Sizce nasıl? 2 hafta kadar uygulayacağım, sonra en aşağıdaki yazan günleri birleştireceğim.
Eki Görüntüle 2272595
Yaş 15, kilo 75, boy 175, 1 aydır fitness yapıyorum. Vücut ölçüleri derken nasıl bir ölçü?Vücut ölçüleriniz, yaşınız, antreman geçmişiniz vs. nedir. Çok düşün yoğunlukta bir antreman olarak gözüküyor
Göğüs-omuz-önkol yapılabilirmi ?Göğüs Biceps
Sırt Triceps
Omuz Bacak daha uygun olur sanki. Tricepsle biceps yer değişebilir tercihe bağlı. Lat Pulldown'ı normal tutuş yapsan da olur geniş ROM'dan kısıyor normal bence daha iyi. Bir de göğüs gününde niye peck deck fly var? Bicepse 1 cable curl 1 hammer curl yeter.
Zaten 1 aydır fullbody yapıyorum arkadaşım split geçmemi önerdi. 1 hafta daha fullbody yapıp bunu uygulayacağım. Ölçü olarak ise kol 30.6-31.5, göğüs 92cm.Kol, göğüs vs ölçülerinden bahsetmiştim. Bu programdansa full body antrenman programı tavsiye ederim
Hocam 1.5 aydır split çift bölge programdayım sizce değişmeye gerek varmı ? Hocam göğüs-omuz-önkol / sırt- arka kol program verdi biraz garip geldi bench press yerine makineli press vs koydu ama kendi programıma 1-2 hareket eklesem daha verimli olmazmı sizce ?Göğüs Biceps
Sırt Triceps
Omuz Bacak daha uygun olur sanki. Tricepsle biceps yer değişebilir tercihe bağlı. Lat Pulldown'ı normal tutuş yapsan da olur geniş ROM'dan kısıyor normal bence daha iyi. Bir de göğüs gününde niye peck deck fly var? Bicepse 1 cable curl 1 hammer curl yeter.
Hocam 1.5 aydır split çift bölge programdayım sizce değişmeye gerek var mı? Hocam göğüs-omuz-önkol / sırt- arka kol program verdi biraz garip geldi bench press yerine makineli press vs koydu ama kendi programıma 1-2 hareket eklesem daha verimli olmaz mı sizce?
Benim program göğüs-önkol sırt-arka kol omuz-bacak
Mesela göğüs bench+ incline dumbell press + dumbell fly + decline cable ve 3 biceps hareketi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.