Fitness programı nasıl?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hocam, böyle bir program attı. Buna bazıları kötü, yetersiz diyor.
Siz ne diyorsunuz, mesela hangi hareketleri çıkartıp onun yerine hangi hareketi ekleyeyim?
Ya da başka yapmam gereken hareket var mı dır teşekkürler...
Fitness programını şu an atamıyorum ama birazdan atacağım. Sunucu hatası var diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-05 131334.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-05 131334.png
    197,8 KB · Görüntüleme: 81
Full body bir program, size split öneririm fakat full body de uygulanabilir bir sistemdir. Öncelikle antrenmandan önce kardiyo yapmayınız, enerjinizi tüketir. Bacak ve sırt için set sayısını 3'e çıkartmanızı öneririm.

Chest press yerine bench press,
Shoulder press machine yerine serbest ağırlık ile Shoulder Press,
Triceps kick back yerine skull crush öneririm.

Fakat bence kol kısmı eksik kalmış. Set sayısını 3'e çıkartıp hareket sayısını da kas başına 2'ye çıkartırsanız daha iyi olacaktır tahminimce. Hareket önerisi olarak dips ve incline dumbell curl önerebilirim.

Bacak için hip trust önereceğim, fakat makinesi varsa onda yapmak daha iyi olur. Bir de sırt için barfiks eklemeniz de güzel olur.

Full body bir program, size split öneririm fakat Full body de uygulanabilir bir sistemdir. Öncelikle antrenmandan önce kardiyo yapmayınız, enerjinizi tüketir. Bacak ve sırt için set sayısını 3'e çıkartmanızı öneririm.

Shoulder press machine yerine serbest ağırlık ile shoulder press,
Triceps Kick back yerine skull crush öneririm.

Fakat bence kol kısmı eksik kalmış. Set sayısını 3'e çıkartıp hareket sayısını da kas başına 2'ye çıkartırsanız daha iyi olacaktır tahminimce. Hareket önerisi olarak dips ve incline dumbell curl önerebilirim.

Bacak için HIP Trust önereceğim, fakat makinesi varsa onda yapmak daha iyi olur. Bir de sırt için barfiks eklemeniz de güzel olur.

Eyvallah hocam sende olmazsan ne yapacağız biz :d

Full body bir program, size split öneririm fakat Full body de uygulanabilir bir sistemdir. Öncelikle antrenmandan önce kardiyo yapmayınız, enerjinizi tüketir. Bacak ve sırt için set sayısını 3'e çıkartmanızı öneririm.

Shoulder press machine yerine serbest ağırlık ile shoulder press,
Triceps Kick back yerine skull crush öneririm.

Bacak için HIP Trust önereceğim, fakat makinesi varsa onda yapmak daha iyi olur. Bir de sırt için barfiks eklemeniz de güzel olur.

Hocam bir de tüm spor aletlerinin formuna bakabileceğim bir site var mı? Spora yeni başladım ve hepsini bilmiyorum, hepsini size de sorsam sıkılırsınız :D.

Hocam bir de tüm spor aletlerinin formuna bakabileceğim bir site var mı? Spora yeni başladım ve hepsini bilmiyorum, hepsini size de sorsam sıkılırsınız :D.
Valla ben ilk başladığımda Youtube'dan baktım hep tek tek, video izleyerek bakmak daha iyi oluyor detaylıca anlatıyor.

Türkkan Berkay, Serkan Yimsel gibi kişiler gayet kaliteli şekilde anlatıyor onları tavsiye ederim.

Vallahi ben ilk başladığımda YouTube'dan baktım hep tek tek, video izleyerek bakmak daha iyi oluyor detaylıca anlatıyor.

Türkkan Berkay, serkan yimsel gibi kişiler gayet kaliteli şekilde anlatıyor onları tavsiye ederim.

Tamamdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı