Fitness'ta yaşadığım olay

Irk önemli değil, vasıf önemli.

Kürt değilim ama buna rağmen alındım.

Kara listeye girmeye hak kazandın dostum tebrikler sen kendi çöplüğünde duyarını kas ben senin o yorumlarını görmek zorunda olmayacağım için mutluyum şahsen :D

Rezillik ya entel olacağım farklı olacağım diye girdiğiniz hallere bakın.

Size göre ön yargı tamamıyla yanlış genelleme yapılamaz falan filan uzar gider bu neyse başkaların kafasını aç seninle uğraşamam.

Kara listeye girmeye hak kazandın dostum tebrikler sen kendi çöplüğünde duyarını kas ben senin o yorumlarını görmek zorunda olmayacağım için mutluyum şahsen :D

Rezillik ya entel olacağım farklı olacağım diye girdiğiniz hallere bakın.

Size göre ön yargı tamamıyla yanlış genelleme yapılamaz falan filan uzar gider bu neyse başkaların kafasını aç seninle uğraşamam.
Entel ve farklı olmaya çalışmıyorum, öyle terimleri de sevmiyorum. İlerlemeci ve araştırmacı biriyim. Nasıl biri olduğun belli zaten.

Son düzenleme:
Vasıftan bahsetmiyorum bacılarımıza sarkanlardan bahsediyorum fotoğraflarını videolarını çekenlerden?

Hocam tartışmaya girmeyin he deyin geçin kendisi zaten araştırmayı epey seven birisidir senin gibi maymunlar ile baş edemez lütfen ulu yüce akıllı genomumuzu rahat bırakalım?

Vasıftan bahsetmiyorum bacılarımıza sarkanlardan bahsediyorum fotoğraflarını videolarını çekenlerden?
Onlar niteliksiz kişi oluyor işte.
Hocam tartışmaya girmeyin he deyin geçin kendisi zaten araştırmayı epey seven birisidir senin gibi maymunlar ile baş edemez lütfen ulu yüce akıllı genomumuzu rahat bırakalım?
Rica ederim, bu kadar övmene gerek yoktu.

Bir benzeri otobüste başıma gelmişti, yaşlı bunağın birisi okul çıkışı otobüste omzuma sertçe vurup kadına yer ver demişti, o gün öyle bir yorulmuşum ki ruhum bedenimde değil resmen, klasik git diye küfür ettim herkes bakmıştı falan, o zamanlarda ağır ergen olduğum için kendi kendime gülüp toplu dayaktan kurtulmuştum büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı