FiveM’de rol yapma yeteneklerini geliştirmek için tavsiyeler

Sesli sohbet olayını yaptılar. Ama pek sıcak bakılmadı. MTA da var, ama FiveM ile aynı seviyede. SAMP son yıllarda çok gelişti. Tekrar denemenizi tavsiye ederim.
Hocam dediğim gibi 2015 yılında denemiştim, sarmamıştı. Şimdi gelişmesi normal tabii. Rolden soğudum, artık yapsam da bir şey ifade etmeyecek benim için. Keşke zamanında SA:MP`ta sesli sohbet olsaydı, şimdi oyun bile oynamıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. 🙂

Hocam dediğim gibi 2015 yılında denemiştim, sarmamıştı. Şimdi gelişmesi normal tabii. Rolden soğudum, artık yapsam da bir şey ifade etmeyecek benim için. Keşke zamanında SA:MP`ta sesli sohbet olsaydı, şimdi oyun bile oynamıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. 🙂
Aslında SAMP'ın 0.3.7 sürümünde sesli sohbet özelliği var. Ama kullanılmıyor. Zaten roleplay sunucularının neredeyse tamamı 0.3 DL sürümünde. MTA'daki roleplay sunucularının büyük çoğunluğu sesli sohbet özelliğine sahip. Ama FiveM'den pek bir farkı yok. İsterseniz onu deneyebilirsiniz. Rica ederim.

Kötü sunucu diyemem. Ama başlangıç için çok destekleyici değil. Yeni başlayan birisine çok karışık gelecektir. Rol anlamında değil. İnsan oynarken gerçekten yoruluyor. Vendetta'nın daha iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum.

Hocam FiveM'de çok bilgiliyim ama Samp'da cidden hiç bilgim yok, sadece internette insanların chat ile roleplay yaptıkları videoları izledim. Hocam GTA San Andreas 10 yıldır falan oynuyorum aralıklı olsa da. Chat ile roleplay nasıl yapılır hiç bilmiyorum. İnternette Vandetta'nın videolarına baktım ama çok sakin geçiyor gözüküyor.

Hocam FiveM'de çok bilgiliyim ama Samp'da cidden hiç bilgim yok, sadece internette insanların chat ile roleplay yaptıkları videoları izledim. Hocam GTA San Andreas 10 yıldır falan oynuyorum aralıklı olsa da. Chat ile roleplay nasıl yapılır hiç bilmiyorum. İnternette Vandetta'nın videolarına baktım ama çok sakin geçiyor gözüküyor.
Emin olun sakin değil. Vendetta biraz ağır işler, Türkiye'nin en eski SAMP roleplay sunucusudur. 14-15 yıldır açıklar. Benim Vendetta'yı önermemin sebebi oturmuş bir düzeninin olması. Diğer sunucular daha hareketli geçiyor ama yeni olduğundan çok fazla değişiklik oluyor ve bu kafa karıştırabilir.
Örnek olarak şu videoyu inceleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı