İnceleme FixNet

Yakında bütün ISS'lere %70 zam gelecek ben TurkNet'e geleceğini sanmıyorum çünkü çok önceden zam yaptılar

TurkNet'in yurt dışı çıkışları ile fixnetinkini düşünürsen. FixNet birçok şirkete direkt ve düşük gecikme ile ulaşıyor. Fakat önemli nokta var burada FixNet Edirne pop ve trafiği mevcut. Deneyimlemenizi öneririm. Şu an bile turkneten ucuz ve zaten ne zaman zam gelse en pahalı alternatif operatoru TurkNet olarak görmekteyim.

Ne olacağını bilemem ama bence TurkNet'e yakın zamanda zam gelmeyecek geçecekseniz taahhütlü ISS'ye geçebilirsiniz.

TurkNet için duyumlar var kesin olmaması ile berabet. 300-350TL ile bir fiyat bandında olacak duyumları var. Zaten TT taraflı zam olursa TurkNet yapacaktır. Yapmayan firma kalmaz. Fakat yapmayanlar birkaç ay sonra yapabilir gelir giderlerine göre fark gösterebilir. Şu an bile pahalı benim gözümde. Milleni fiber 100 tarifesi bile 260TL

Ben Batı Karadeniz tarafında TT altyapısında olan bir bölgede oturuyorum altyapı 70 civarı destekliyor modeme gelen hız 55 civarı gayet memnunum önceden Millenicom 35Mbps paketini kullanıyordum ping değerlerim CS oyununda 60-70 değişiyor idi şimdi 35 - 50 arası ping alıyorum fakat ayarlarda maksimum ping eşleşmesi ayarı 85 iki firmada da bu değer değişmedi

Başka hiçbir firma 1000 Mbps alırsın dememesine rağmen FixNet alırsın diyor. Ben 200'lük paketi tercih etsem 200'ü kullandıracaklar mı diye düşünmeye başladım. Neden bu sitede farklı çıkıyor fikri olan var mıdır?

Göknet üzerinden sorguladığında ne gözüküyor?

Soruna gelirsek gerçekten FTTH ise sistem 1000'e kadar olan bütün hızları kullanabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…