İnceleme FixNet

Öncelikle aldığım hizmetten memnun olduğumu söyleyebilirim. Daha önce kullandığım ISS'de sürekli PL ve ping spike sorunları mevcuttu, ayrıca saat 12 dediğin zaman internet genel kesiliyordu. Bu firmada 1 kere bile kesilme yaşamadım şu ana dek, 11 gündür kullanıyorum FixNet'i, biraz kullanıp ondan sonra deneyim konusu açmak istedim. Gözüme çarpan diğer özellik ise müşteri hizmetlerinin hızı. Ne zaman mailden olsun, telefon görüşmesi olarak yaptığım çağrılar olsun, 1-2 dakika içinde geri dönüş sağlanıyor. Sanırım abone sayısının az olması (ne kadar aboneleri var bilgim yok fakat tahminen az aboneleri var) müşteri hizmetlerinin yoğunluğunu azalttığından böyle hızlı geri dönüş alabiliyorum. Denememi istediğiniz oyun, uygulama, IP var ise aşağıya mesajlarınızı bekliyorum. @dgknbzglu

Önceki firmama göre sadece yurtiçi pingim arttı (7 msten 14 ms'e çıktı) bununda nedeni trafiği Edirne'de toplamalarından kaynaklı. Onun dışında her türlü yurtdışı oyununa pinglerim çok azaldı. Discord Bucharest sunucusunda 22 ms alıyorum. Aşağıdan yaptığım bir kaç tracert sonuçlarını görebilirsiniz. Bu arada firma bazen gerçek dinamik IP bazen CGN IP veriyor, sisteme bağlı anladığım kadarıyla. Bu yönüde bir artı tabii ki. Tek bir sıkıntı var o da eski ISS'em de de yaşadığım sadece Valorant'a özgü olan packet loss sorunu, bu ISS'de packet loss azalmış olsa da tam anlamıyla çözülmedi. Valorant oyununda yaşıyorum sadece bu sorunu. Farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir, emin değilim. Konum Kocaeli ve 75 Mbps VDSL paket kullanıyorum bu arada. Kablolu bağlantı kullanıyorum.

1679922519815.png
1679922584962.png

1679922713591.png

Test etmemi istediğiniz diğer şeyleri yorumlara yazabilirsiniz.

Arkadaşlar İstanbul/Ümraniye'de yaşıyorum önceki ISS'im TurkNet hız konusunda bir problem yaşamadım ancak fiyatları aşırı arttı FixNet'i çok duymaya başladım. Bu lokasyonlarda kullanan var mı memnun mu? Bu arada altyapım VDSL ( TT Altyapı, Hız: 75 Mbps ). Ayrıca genelde oyun oynuyorum. Oyun oynayan arkadaşlarda referans oluşturabilirse sevinirim ( TurkNet'i esas alarak )

Yakında bütün ISS'lere %70 zam gelecek ben TurkNet'e geleceğini sanmıyorum çünkü çok önceden zam yaptılar

Arkadaşlar İstanbul/Ümraniye'de yaşıyorum önceki ISS'im TurkNet hız konusunda bir problem yaşamadım ancak fiyatları aşırı arttı FixNet'i çok duymaya başladım. Bu lokasyonlarda kullanan var mı memnun mu? Bu arada altyapım VDSL ( TT altyapı, hız: 75 Mbps ). Ayrıca genelde oyun oynuyorum. Oyun oynayan arkadaşlarda referans oluşturabilirse sevinirim ( TurkNet'i esas alarak )

TurkNet'in yurt dışı çıkışları ile fixnetinkini düşünürsen. FixNet birçok şirkete direkt ve düşük gecikme ile ulaşıyor. Fakat önemli nokta var burada FixNet Edirne pop ve trafiği mevcut. Deneyimlemenizi öneririm. Şu an bile turkneten ucuz ve zaten ne zaman zam gelse en pahalı alternatif operatoru TurkNet olarak görmekteyim.

Ne olacağını bilemem ama bence TurkNet'e yakın zamanda zam gelmeyecek geçecekseniz taahhütlü ISS'ye geçebilirsiniz.

TurkNet için duyumlar var kesin olmaması ile berabet. 300-350TL ile bir fiyat bandında olacak duyumları var. Zaten TT taraflı zam olursa TurkNet yapacaktır. Yapmayan firma kalmaz. Fakat yapmayanlar birkaç ay sonra yapabilir gelir giderlerine göre fark gösterebilir. Şu an bile pahalı benim gözümde. Milleni fiber 100 tarifesi bile 260TL :)

Arkadaşlar İstanbul/Ümraniye'de yaşıyorum önceki ISS'im Turknet hız konusunda bir problem yaşamadım ancak fiyatları aşırı arttı fixnet'i çok duymaya başladım. Bu lokasyonlarda kullanan var mı memnun mu ? Bu arada altyapım vdsl ( TT Altyapı, Hız : 75 mbps ). Ayrıca genelde oyun oynuyorum. Oyun oynayan arkadaşlarda referans oluşturabilirse sevinirim ( Turknet'i esas alarak )
Ben Batı Karadeniz tarafında TT altyapısında olan bir bölgede oturuyorum altyapı 70 civarı destekliyor modeme gelen hız 55 civarı gayet memnunum önceden Millenicom 35Mbps paketini kullanıyordum ping değerlerim CS oyununda 60-70 değişiyor idi şimdi 35 - 50 arası ping alıyorum fakat ayarlarda maksimum ping eşleşmesi ayarı 85 iki firmada da bu değer değişmedi

Başka hiçbir firma 1000 Mbps alırsın dememesine rağmen FixNet alırsın diyor. Ben 200'lük paketi tercih etsem 200'ü kullandıracaklar mı diye düşünmeye başladım. Neden bu sitede farklı çıkıyor fikri olan var mıdır?
1685989058827.png

Başka hiçbir firma 1000 Mbps alırsın dememesine rağmen FixNet alırsın diyor. Ben 200'lük paketi tercih etsem 200'ü kullandıracaklar mı diye düşünmeye başladım. Neden bu sitede farklı çıkıyor fikri olan var mıdır?Eki Görüntüle 1808544

Göknet üzerinden sorguladığında ne gözüküyor?

Soruna gelirsek gerçekten FTTH ise sistem 1000'e kadar olan bütün hızları kullanabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı