FLAC kalitesinde müzik indirmek için servis önerisi

Makaleler
5
Merhaba.

FLAC kalitesinde müzik dinlemek istiyorum. Ama klasik müzik değil, istediğim albümleri dinlemek istiyorum. Örneğin "ıllenium - awake album"

Bir albüme 10 Euro verecek durumda değilim, ama herhangi bir servis aracılığı ile olur.

Bazı servisler indirdikten bir süre sonra siliyor ama o sorun değil, yeter ki indirebileyim. Samsung Music'de falan dinleyebilirim. Android kullanıyorum.

Salla Kazan'dan 1 aylık Fizy Premium çıkıyor bazen ama o da 320kbps indiriyor. O da gayet kaliteli ama ben FLAC'a heves ettim. FLAC indirebileceğim bir servis var mı?

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Deezer'ın Hi-Fi aboneliği ile dinleyebilirsiniz. Fakat Hi-Fi içeriği sınırlı. imkan dahilinde ise 2.el CD albüm alıp bilgisayara aktarmak. Niş bir müzik zevkiniz varsa malum sitelerde istediğiniz albümü bulamayabilirsiniz :(

Merhaba.

FLAC kalitesinde müzik dinlemek istiyorum. Ama klasik müzik değil, istediğim albümleri dinlemek istiyorum. Örneğin "ıllenium - awake album"

Bir albüme 10 Euro verecek durumda değilim, ama herhangi bir servis aracılığı ile olur.

Bazı servisler indirdikten bir süre sonra siliyor ama o sorun değil, yeter ki indirebileyim. Samsung Music'de falan dinleyebilirim. Android kullanıyorum.

Salla Kazan'dan 1 aylık Fizy Premium çıkıyor bazen ama o da 320kbps indiriyor. O da gayet kaliteli ama ben FLAC'a heves ettim. FLAC indirebileceğim bir servis var mı?

Teşekkür ederim.
Benimle iletişime geç kardeşim. Sana yardım edebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı