Ben bu EQ yu kullanmıyorum ancak Ekranda gördüğüm çok sağlıksız bir görüntü. Ekranda 30hz ve 20hz bass frekansları ile 10.000hz üstü frekanslar yok. Harman "V" şeklinde bir EQ düzendir böyle zikzaklar olmamalı.Yazdığın değerleri burada nereye yazacağım hocam? İşaretleyerek gösterebilir misin?
Görseldeki Harman oto equ. Bu arada bu harman kardon ile equ yapıp sesi de biraz boostlayınca kulaklık bambaşka birşeye dönüştü.JD712 yi kaldırdım attım bir kenara.
Eki Görüntüle 2350295
Boostu ona göre ayarladım hocam, seslerde hiçbir bozulma yok.Ben bu EQ yu kullanmıyorum ancak Ekranda gördüğüm çok sağlıksız bir görüntü. Ekranda 30hz ve 20hz bass frekansları ile 10.000hz üstü frekanslar yok. Harman "V" şeklinde bir EQ düzendir böyle zikzaklar olmamalı.
Benim önerdiğim Frekansları, yukardaki bölümde, Kazanç değerini alttaki bölümde +/- olarak ayarlayabilirsiniz.
Boostlarken dikkatli olun seslerde distorsion oluşuyorsa, ya da patlak bir duyum olursa boostu geri alın. Kulaklık yanar.
Redditdeki "V" shape a yakın, Midlere fazla yüklenmiş gibi. bir de 3970hz den sonra düşmemeli o frekans çizgisi; yükselmeye doğru gitmeli.Boostu ona göre ayarladım hocam, seslerde hiçbir bozulma yok.
Önerdiğiniz değerler 7 tane ama sağ tarafda 10 tane değer var. Nasıl yazacağım çözemedim.
Eki Görüntüle 2350471
Böyle mi olacak? Eki Görüntüle 2350491
Birde redditte böyle fantastik birşey buldum.Sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 2350502
Kulaklığınız zaten kablosuz. DAC neden ihtiyacınız var?@Single_factor Hocam konuyu biraz hortlatıyorum ama kusura bakmayın. 2 adet sorum olacaktı sizlere. Bende marshall major 4 var yeni satın aldım denilebilir. Tek bir kulaklığım var dışarıda da bunu kullanıyorum. telefonumda bir 3.5mm jak girişi yok bunun için kaliteli bir dac önerebilir misiniz telefon girişim type c. Bir diğer sorum ise Türkçe Rock ve Blues tarzında ağırlıklı olarak elektro gitar içeren parçalar dinlemekteyim. Siz bu konuda ne dersiniz fiyat konusunda hak ettiğini düşünüyor musunuz bu kulaklığın
@Single_factorKulaklığınız zaten kablosuz. DAC neden ihtiyacınız var?
Eğer kablo ile kullanacaksanız; birkaç sebepten ötürü o model DAC yatırımı yapmaya değmez.
- Kablosuz kulaklıklar kendi içlerinde Bluetooth sinyallerini analog a dönüştüren converterlar bulundururlar. Ve hiç te kaliteli değildirler. Kablolu kullandığınızda o Converter devresi by-pass olmaz, yine sesi kendine göre işler.
- Kulaklığınızın Frekans cevabı 20Hz-20.000kHz ile sınırlı ve sound profili oldukça vasat.