Flash bellek ile oyun transferi nasıl yapılır?

IMarshaLL

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, selam. eFootball biliyorsunuz ki güncelleme olduğunda oyunu en baştan yüklüyor. Onu veya sahip olduğum diğer oyunları indirmek çok uzun süremi alıyor. Arkadaşımdan oyunun dosyalarını flash bellek ile kendi bilgisayarıma hangi yöntemle aktarabilirim, yapmam gerekenler neler? Aktarırsam bir problemle karşılaşır mıyım? Kendi hesabımla giriş yaptığımda onun kaldığı yerden mi devam eder yoksa benim kaldığım yerden mi? Şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
her oyunda çalışmaz büyük ihtimal ama deneyebilirsiniz.

Hocam oyunlar genelde kurulumundan sonra başlatılırken sorun yaşamamak adına bazı dokümanları da sisteme kayıt ederler. Çünkü bir oyunu açmak için simgesine tıkladığınızda zincirleme bir etkileşim oluşur ve bu sayede oyun sağlıklı bir şekilde açılır. Kimi oyunlar Torrent'ten indirilenlerde de denk gelebilir, direkt copy/paste yaptığınız yerden hiç bir yükleme yapmasanız dahil tıkladığınızda açılır. Bunun için de dışarıdan bir müdahale edilmesi gerekir önceden.

Ama Steam'de mesela ben bazı oyunlarımı Steam'in yüklediği klasörden ham olarak başka diske kopyaladıktan sonra bilgisayarıma format atıp, Steam kurduktan sonra yine eski yerine geri kopyaladıktan sonra Steam üzerinden oyunu yüklerken yükleme konumunu yine aynı şekilde seçersem sıfırdan indirmek yerine varolan dosyaları önce kontrol ediyor ve eksik varsa veya güncelleme gelmişse gerekeni yaparak çok daha kısa sürede yüklemeyi gerçekleştiriyor. Benzeri Epic Games'te de oluyordu

Dostlar, selam. eFootball biliyorsunuz ki güncelleme olduğunda oyunu en baştan yüklüyor. Onu veya sahip olduğum diğer oyunları indirmek çok uzun süremi alıyor. Arkadaşımdan oyunun dosyalarını flash bellek ile kendi bilgisayarıma hangi yöntemle aktarabilirim, yapmam gerekenler neler? Aktarırsam bir problemle karşılaşır mıyım? Kendi hesabımla giriş yaptığımda onun kaldığı yerden mi devam eder yoksa benim kaldığım yerden mi? Şimdiden teşekkürler.

Steam yedekle kısmından yedekleyin USB'yi arkadaşına verin oda yedeği geri yükle yapsın.

Çoğu oyun için oyunun kurulum klasörünü diğer bilgisayardaki Steam konumuna atmanız yeterli oluyor. Yüksek boyutlu birkaç tane oyunu bu şekilde aktarmışlığım var. Ayrıca eğer aynı ağa bağlıysanız aynı ağdaki başka Steam kurulumundan transfer etme seçeneği var Steam'in ayarlarında. Kendi bilgisayarınızdan onu açarsanız arkadaşınız Steam'in sunucusu yerine sizin bilgisayarınızdan indirebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı