Flash bellek üzerinden oyun çalıştırma

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler internet hızım çok yavaş olduğu için bazı oyunları indirmekte güçlük çekiyorum. Örneğin: GTA 5 arkadaşımda yüklü olduğu için setup dosyasını flash belleğime atsam kendi bilgisayarıma takıp yüklesem sorun falan olur mu? Oyun aynı şekilde çalışır mı? Çoğu oyunu böyle yapmayı düşünüyorum setup aldığımda internet gerektirmiyor değil mi?

Şöyle söyleyeyim mesela oyunu arkadaşım bilgisayarına kurdu c klasörüne ben onun bilgisayarına taktım flash c ye girdi gta 5 klasörünü benim flashıma aktardı bende kendi bilgisayarıma taktım dosyayı flashdan bilgisayarıma attım sonra dosyanın içinden setup.exe kurdum oyunu bu kadar
Arkadaşınız kurduysa GTA V'i setup metup olmaz işte. Direk oyuna girmeniz gerekir, eğer gerekli programlar yüklüyse sorun olmadan girersiniz.

Eskiden çok yüksek boyutlu oyunlar indireceğim zaman benim internetim 8 mbps olduğu için internet kafeden 100 mbps ile indiriyordum, sonra oyunun dosyalarını da parçalı arşiv yapıp bir kısmını flash belleğe bir kısmını da telefona atıyor eve getiriyordum sorunsuz çalışıyordu.
dediğin gibi cafeler atıyor evet benimde netim kötü böyle birşeyler yapmam lazım

Eskiden çok yüksek boyutlu oyunlar indireceğim zaman benim internetim 8 mbps olduğu için internet kafeden 100 mbps ile indiriyordum, sonra oyunun dosyalarını da parçalı arşiv yapıp bir kısmını flash belleğe bir kısmını da telefona atıyor eve getiriyordum sorunsuz çalışıyordu.
Bu dediğin korsan oluyor yalnız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı