Elektronik FLYDIGI Vader 4 Pro 3499 TL

Vader 4 proyu almanyadaki kuzenime sipariş etmiştim daha trye gelmediler ondan kendi tecrubem yok. Cyclone 2 ise bu fiyata mükemmel diyebilirim. Sevmediğim bir özelliği yok bundan önce xbox 9. nesil vardı onun upgrade edilmiş versiyonu gibi. Sadece cod oynadim onda da cok başarılı. Kağıt üstünde vader 4 pronun eksi yanları stick latencysisi cyclone 2den fazla ve arka tuşları cok ergonomik değil tabi kişisel tercih ama 4 tane. Onun dışında genel kalite ve premium hissiyat olarak herkes vader 4 pro daha iyi diyor ama ben vader 4 pro gelince de cyclone 2 kullanırım onu da satarim diye düşünüyorum. Cyclone 2ye baya alıştım.
nereden ve kaça almıştınız hocam vergi kargo dahil?

Cyclone 2yi kendi sitesinden 42.5 dolara almıştım kargo bedava + 250tl vergi çıktı. Nasıl aldığım altta yazıyor arkadaş da sipariş etti.
Vader 4 proyu aliexpress üzerinden aldim 50 dolara almanyaya vergi yoktu.

Aim almakta zorlanma işi için tamamen bol bol oynamaniz lazım. Bundan önce normal xbox controllerum vardi onda da iyi oynuyordum çünkü zaten 7-8 senedir controller ile fps tecrubem var çocukluğumdan beri alışkınim ama arka tuşları olmadığı için rahatsızdı. Yani en iyi controlleri bile alsaniz sonuc olarak sizde bitiyor olay. Benim gibi gümrükten direk gecer mi bilmiyorum ama risk sizin. Siteden controlleri sipariş edince yine sitede sag altta destek kısmı var oradan fiyatı düşük gösterir misiniz yazin Türkiye dr yaşıyorum vb diye onlarda tamam der sonradan da bi de tc istiyolar kargo için o kadar. Yine ayri bi sıkıntısı temu, aliexpres ürünleri maks 2 haftada ortalama 8 9 gunde elime ulaşırken gamesirden aldığım neredeyse 1 ay sürdü kargo süreci bilginize.

Ayriyeten 15OFF kodunu kullanmayı unutmayın %15 indirim sağlıyor cyclone 2 42.5 dolara geliyor

Cyclone 2yi kendi sitesinden 42.5 dolara almıştım kargo bedava + 250tl vergi çıktı. Nasıl aldığım altta yazıyor arkadaş da sipariş etti.
Vader 4 proyu aliexpress üzerinden aldim 50 dolara almanyaya vergi yoktu.
Teşekkürler hocam. Şu an kararsızım yani Vader 4 Pro mu Cyclone 2 mi, Easysmx X20 de var seçenek çok, tek bir tane alabileceğim o yüzden kararsızım.
Sizin aldığınız Vader 4 pro konudaki özel sürüm mü? Almanya'da bulunuyor mu acaba yoksa online satışta mı mevcut sadece?
Bir de fiyatı düşük göstermelerini istediğimiz zaman ne kadar düşük mesela 250 tl lik vergiyi daha da düşürebiliyor muyuz?

Teşekkürler hocam. Şu an kararsızım yani Vader 4 Pro mu Cyclone 2 mi, Easysmx X20 de var seçenek çok, tek bir tane alabileceğim o yüzden kararsızım.
Sizin aldığınız Vader 4 pro konudaki özel sürüm mü? Almanya'da bulunuyor mu acaba yoksa online satışta mı mevcut sadece?
Bir de fiyatı düşük göstermelerini istediğimiz zaman ne kadar düşük mesela 250 tl lik vergiyi daha da düşürebiliyor muyuz?
Hepsi güzel gamepadlar üzmez hiçbiri. Özel değil siyah sürüm. Ben ucuz diye aliexpress üzerinden sipariş etmiştim kara cuma zamanı 10 gunde ulaştı almanyadaki adrese. Almanyadaki local store olarak gadgethyper ve amazonda felan vardir herhalde oralardan daha hızlı ulaşır fiyatı bilemiyorum. Fiziki satışı orada yaşayan birilerinden öğrenmek lazım bilmiyorum tam ama bence yoktur. 250tl daha düşmez hatta riskli de çünkü benimkinin üstüne 5 dolar yazmışlar direk takiladabilirdi. Tavisyem yine de 15-20 dolar yazdırmaniz tabi vergide 500 600tllere çıkabilir o durumda ama takılma riski düşer bence. Gümrük işleri kumar biraz görevliden görevliye değişiyor maalesef. Redditte genelde vader 4 pro ve cyclone 2 öneriyorlar x20 oneren görmedim. Birde gamesir yeni tanıttı birkac ay içinde yeni g8di sanırım adi controller çıkarıyor. Özellikleri cyclone 2 ile ayni hatta bazilari daha güncel hemde xbox ile kullanilabiliyor bilmiyorum ihtiyaciniz var mi. O da satisa cikar 2 3 aya.

Hepsi güzel gamepadlar üzmez hiçbiri. Özel değil siyah sürüm. Ben ucuz diye aliexpress üzerinden sipariş etmiştim kara cuma zamanı 10 gunde ulaştı almanyadaki adrese. Almanyadaki local store olarak gadgethyper ve amazonda felan vardir herhalde oralardan daha hızlı ulaşır fiyatı bilemiyorum. Fiziki satışı orada yaşayan birilerinden öğrenmek lazım bilmiyorum tam ama bence yoktur. 250tl daha düşmez hatta riskli de çünkü benimkinin üstüne 5 dolar yazmışlar direk takiladabilirdi. Tavisyem yine de 15-20 dolar yazdırmaniz tabi vergide 500 600tllere çıkabilir o durumda ama takılma riski düşer bence. Gümrük işleri kumar biraz görevliden görevliye değişiyor maalesef. Redditte genelde vader 4 pro ve cyclone 2 öneriyorlar x20 oneren görmedim. Birde gamesir yeni tanıttı birkac ay içinde yeni g8di sanırım adi controller çıkarıyor. Özellikleri cyclone 2 ile ayni hatta bazilari daha güncel hemde xbox ile kullanilabiliyor bilmiyorum ihtiyaciniz var mi. O da satisa cikar 2 3 aya.
PC için kullanacağım hocam. G8'e baktım ama el konsolu gibi bir şey bunu mu kastediyorsunuz acaba?

6856176741.jpg
Bir de bu takılma süreci nasıl oluyor gümrük memuru mu şüpheleniyor? Takıldı diyelim sonraki süreçte gerçek fiyatı üzerinden vergi verirsek mi teslim alabileceğiz?

PC için kullanacağım hocam. G8'e baktım ama el konsolu gibi bir şey bunu mu kastediyorsunuz acaba?

Eki Görüntüle 2394203
Bir de bu takılma süreci nasıl oluyor gümrük memuru mu şüpheleniyor? Takıldı diyelim sonraki süreçte gerçek fiyatı üzerinden vergi verirsek mi teslim alabileceğiz?
Yok bu değil g7 he modelinin gelişmiş modeli diyeyim ona bakabilirsiniz. Takılmayı bilmiyorum yaşamadığım icin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı