FM26 alınır mı?

Zephyros

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, biliyorsunuz ki çok kısa süre içine FM26 çıkış yapacak ve FM serisi hakkında bilgim sıfır, bir ara FM24 indirip oynamıştım 15-20 dakika oyun o kadar karmaşık gelmişti ki sıkılıp silmiştim. Sizce bu sene oyunu öğrenmek ve alışmak amaçlı FM24; gelecek sene FM27 almak mı? Yoksa direkt FM26 almak mı?

FM = Football Manager (oyun)

Merhaba, biliyorsunuz ki çok kısa süre içine FM26 çıkış yapacak ve FM serisi hakkında bilgim sıfır, bir ara FM24 indirip oynamıştım 15-20 dakika oyun o kadar karmaşık gelmişti ki sıkılıp silmiştim. Sizce bu sene oyunu öğrenmek ve alışmak amaçlı FM24; gelecek sene FM27 almak mı? Yoksa direkt FM26 almak mı?

Karmaşık geldiyse FM26 alman bir şey değiştirmeyecek FM sevdalısı biri için tabii ki alınır ama bu tarz oyunlar karmaşık ve değişik geliyorsa almanı önermem az buz para değil.

Merhabalar, biliyorsunuz ki çok kısa süre içine FM26 çıkış yapacak ve FM serisi hakkında bilgim sıfır, bir ara FM24 indirip oynamıştım 15-20 dakika oyun o kadar karmaşık gelmişti ki sıkılıp silmiştim. Sizce bu sene oyunu öğrenmek ve alışmak amaçlı FM24; gelecek sene FM27 almak mı? Yoksa direkt FM26 almak mı?

FM24'ün varsa indir biraz oyna, baktın sarıyor 26'yı alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı