Çözüldü Format atarken gelismis secenekler cikmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Uslu

Decapat
Daha fazla  
Şimdi normal YouTube'a yazınca karşınıza çıkan Windows 10 format atma videolarından yola çıkarak CTRL+Shift+del tuşlarına basarak bir menü çıkıyor. Karşıma oradan Shift basılı tutarak yeniden başlata basıyorum. Neyse buraları zaten biliyosunuzdur, işte tam orada sorun gidere basınca karşıma bilgisayarı sıfırla seçeneği çıkmıyor. Sadece başlangıç ayarları çıkıyor. Neden böyle oluyor nasıl düzeltebiliri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi normal YouTube'a yazınca karşınıza çıkan Windows 10 format atma videolarından yola çıkarak CTRL+Shift+del tuşlarına basarak bir menü çıkıyor. Karşıma oradan Shift basılı tutarak yeniden başlata basıyorum. Neyse buraları zaten biliyosunuzdur, işte tam orada sorun gidere basınca karşıma bilgisayarı sıfırla seçeneği çıkmıyor. Sadece başlangıç ayarları çıkıyor. Neden böyle oluyor nasıl düzeltebiliri.

Windows kurtarma diski silinmiş gibi geldi bana USB ile format atmaktan başka çare yok eğer öyle ise. Fakat yine de bir kontrol edin bilgisayarıma gelip sağ tık atıp yönet seçeneğini seçin ardından disk yönetimi kısmına gelin. Oradan bir SS atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Dosya Ekleri

• IMG20220417234516.jpg
    IMG20220417234516.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 126

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı