Yalçın Kesgin
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. Benim HDD'yi satmadan önce USB ile temiz kurulum yapardım, ama hiç USB çıkarmama gerek kalmazdı. Şimdi monitörüm geldikten sonra HDD ile bağlantılı bir program vs. kamasın diye SSD'ye format atmak istedim (o zaman monitörüm gelmediğinden, içerisinde de özel bir şey olmadığından, arkadaşa belirtim ve HDD'yi direkt çıkarıp sattım). Fakat şimdi format atmaya çalıştığımda eskisi gibi kurulum yapamıyorum. USB'yi Boot edip, tüm diskleri vs. komple silip, yeniden oluşturup, SSD'ye kuruluma devam ediyorum. Sorun şu ki: Tüm yükleme işlemleri bittiğinde PC ilk kendi kendine yeniden başlaması gerektiği yerde, kuruluma devam etmeyip sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor. Tam yeniden başlatma sırasında USB'yi çıkarmam gerekiyormuş ve öyle yapıp kuruluma sorunsuz devam ediyorum. Ayrıca internete bağlıyken zorunlu mail girilmesi istenmiyordu, fakat şimdi internete bağlıyken yerel hesap açma seçeneğim gelmiyor ve hesap üzerinden açmaya itiyor Windows beni. İzninizle sorularım şu: İlk başta direkt temiz kurulum olanağı varken, HDD'yi sattıktan sonra ne oldu da bu tür kurulum yapmak zorunda kaldım? Bu şekilde kurulum yapınca da eskisi gibi temiz kurulum yapmış oluyor muyum? Teşekkürler.