Format atarken Windows.old ve diğer önceki PC'den kalma dosyalar nasıl yok edilir?

Talha1220

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12.Nesil İntel i5 12400F
Geforce RTX 3060
8+8 16 GB RAM
512 GB P3 SSD
Format atarken ne oluyorsa ne yaparsam yapayım önceki bilgisayardan bazı dosyalar geliyor. Windows.old aşırı sorun olmasa da Windows.old klasörü dışında i dosyalar da geliyor. Windows içerisinden sıfırladım, USB ile format attım ama yok. Ne yaparsam yapayım geliyor bunlar yine. Formattan önce tüm dosyalarımı silme imkanım var mı? Ya da bunları hepsini önleyebilir miyim?

Format atarken ne oluyorsa ne yaparsam yapayım önceki bilgisayardan bazı dosyalar geliyor. Windows.old aşırı sorun olmasa da Windows.old klasörü dışında i dosyalar da geliyor. Windows içerisinden sıfırladım, USB ile format attım ama yok. Ne yaparsam yapayım geliyor bunlar yine. Formattan önce tüm dosyalarımı silme imkanım var mı? Ya da bunları hepsini önleyebilir miyim?

OneDrive'dan dolayı olabilir mi?

Format işleminden sonra disk temizliği ile silebilirsin hocam.

Format atarken hesap girince yeni profil açmayı denedin mi? Belki eski profilden verileri getiriyordur.
Format öncesi bilgisayarımdaki tüm dosyaları silme imkanım var mı? Zaten Usb'den boot edildiği için sorun olmaz herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı